Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva inštrument, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste dneve začeli s pozitivno glasbo in videli boste, kako vam to lahko spremeni razpoloženje skozi cel dan.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila inštrumentov.

Sporočilo pod številko 1

Začeli boste oddajati zelo prijetne in pozitivne energije, do izraza pa bo prišla tudi nekoliko bolj vaša živahna plat osebnosti, ki ste jo zaradi določenih skrbi in strahov nekaj časa držali znotraj sebe. Zato boste na okolico delovali kot nekakšna »luč v temi«, kajti s svojimi mislimi in besedami boste znali v dobro voljo spraviti prav vsakega. Vaš smisel za humor vas bo peljal v pristne in iskrene odnose, več stabilnosti v odnosih.

Pomembno pa je, da se na tej poti ne skušate preveč čustveno približati oziroma poistovetiti z drugimi, kajti to bi vas lahko samo čustveno izčrpalo in ta žar v vaših očeh bi znal ponovno kar malce ugašati.

Sporočilo pod številko 2

Vašo pot bodo prekrižale osebe, s katerimi se boste želeli poistovetiti ali pa se boste celo nevede začeli primerjati z njimi, tekmovati. Zaradi vsega tega boste na druge delovali zelo nemirno, zelo nesamozavestno, kot da niste najbolj prepričani v svoje odločitve. To bi določene osebe lahko želele vzeti v svoje roke in vas začeti nevede voditi. Pazite, da se zaradi tega ne boste le podredili in s tem izgubili pristne osebnosti.

Prav je, da pokažete nekoliko več individualnosti in le tako vsega ne boste jemali samo kot negativno. Iz še tako nemogoče situacije boste znali potegniti ključne lekcije, ki vam bodo odprle nova vrata.

Sporočilo pod številko 3

Svoje cilje, želje in osebna pričakovanja boste tokrat postavili na prvo mesto kot glavno prioriteto. V ospredje boste postavili tudi veliko mero samozavesti in neodvisnosti, zato ne boste dopustili, da imajo vašo srečo v rokah drugi ljudje, ampak se boste zavedali, da cilje lahko dosežete samo, če boste verjeli vase. Le z jasnimi cilji in sprotnim odločanjem ne boste izgubili stabilnih tal pod nogami.

Zaradi te neodvisnosti in samozavesti bi vas lahko ljudje okoli vas začeli dojemati kot zelo arogantno osebo, ki misli samo nase. Prav je, da vas to ne zaustavi, ne postavi v pomisleke, kajti če sami ne boste delali na svojih ciljih, tudi drugi ne bodo!

Sporočilo pod številko 4

V teh dneh boste zelo dobro razpolagali s svojim časom in v ospredju bo veliko uravnoteženosti. Znali si boste vzeti čas tako za svoje poslovno, finančno področje in osebne cilje kot tudi za področje odnosov. Presenetilo pa vas bo, koliko časa vam bo ostalo tudi samo zase in za to, da se sprostite. To bo ugodno obdobje za masažo, pedikuro ali pa za »domači spa«.

Ključno pa je, da ne izgubite stabilnih in realnih tal pod nogami in pa da se ne izogibate odgovornostim. Kajti le tako bo imel dan dovolj ur za vse zastavljeno in le tako boste imeli čas poskrbeti tudi za svoje počutje.

Vsak inštrument s fotografije oddaja prav poseben zvok in vsak človek se najde v določenem inštrumentu oziroma so mu zvoki določenega inštrumenta ljubši, bolj pri srcu. Zato naj vam bodo inštrumenti v izziv, da v prihodnjih dneh več pozornosti posvetite glasbi. Najdite inštrument, ki vas pomiri, odnese v brezskrbnost in poslušajte njegov zvok, ko boste najbolj napeti in najbolj nagnjeni k stresu. Presenečeni boste, kako vas glasba lahko hitro usmeri nazaj v pozitivne vibracije.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!