Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva pahljača, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste v prihodnjih dneh več časa posvetili sebi in manj drugim. Ne zapostavljajte svojih potreb.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zadnji poletni mesec in kje se skrivajo čarobni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila pahljač.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo prišla situacija, ki je ne boste pričakovali in posledično se vam bodo porušili določeni načrti in pričakovanja. Pomembno je, da v tem obdobju pokažete nekoliko bolj prilagodljivo plat osebnosti in ne obupajte kar na prvi oviri. Izkoristite energije, ki so vam dane in iz tega iztisnite svoj maksimum. Videli boste, da lahko pridete bistveno dlje, kot boste sprva mislili.

Pri vsem tem pazite, da boste znali odgovornosti in odločitve prevzeti sami in da jih ne boste prelagali na druge. Kajti znati morate stati za svojimi besedami in zaupati v svojo intuicijo in svoj razum.

Sporočilo pod številko 2

Prišli boste do spoznanja, ki vas bo na vaši poti usmerilo v popolnoma neko novo pot razmišljanja in pričakovanj. Uvideli boste, da ste se vse predolgo obremenjevali z drugimi ljudmi in imeli občutek, da vas ti ljudje v vseh situacijah in področjih vedno znova prehitevajo, da ste manjvredni od njih. Videli boste širšo sliko in spoznali, da je vsak od teh ljudi, prehodil neko svojo pot, ki je bila včasih tudi trnasta.

Pri vsem tem pazite, da vam v življenju ne bodo več vodila predstavljali drugi, ampak da boste sebe postavili na prvo mesto. Drugih ne jemljite kot konkurenco, ampak se primerjajte samo s seboj, da boste boljši. Le tako boste osebnostno rasli.

Sporočilo pod številko 3

Obdobje, ki je pred vami, bo namenjeno novemu poznanstvu. V ospredje bo prišla oseba, s katero boste imeli občutek, da si delita enake misli in pogled na svet. Vajina prepričanja in prioritete se bodo popolnoma skladali, zato boste imeli občutek, da ste spoznali svojo dušo dvojčico in z dneva v dan bosta s to osebo odkrivala vse te podobnosti. Zato bo ta čas namenjen zbližanju in pristnemu odnosu.

Paziti pa boste morali glede pričakovanj v odnosu s to osebo, kajti ne boste se je smeli samo okleniti, ter jo dušiti s svojo prisotnostjo. Naj odnos temelji na vzajemnosti, pokažita vsak svoj del želje po druženju, po stiku.

Sporočilo pod številko 4

V življenju se boste znašli na pomembni prelomnici, kjer se vam bo porajala cela vrsta vprašanj, na katera kar takoj ne boste imeli odgovora. Znašli se boste v precepu, kjer ne boste vedeli, po kateri poti bi odšli, da bi dosegli želene cilje in da bi lahko naredili premik naprej s te mrtve točke. Vzemite si čas zase, postavite si prioritete in ujemite neki svoj ritem. Naj se vam ne mudi.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da se ne boste osredotočali samo na kratkoročne cilje, kajti le-ti ni nujno, da vas bodo pripeljali do uspeha, ampak imejte v mislih tudi rdečo nit svojih dolgoročnih želja.

Pahljače dandanes redko vidimo v uporabi, včasih pa so imele veliko večji pomen, saj so si z njimi hladili obraz in velikokrat je predstavljala tudi statusni simbol. Bodite predvsem pozorni, če se s pahljačo srečate v vaših sanjah. Če v sanjah držite pahljačo, pazite, ker vam ljubezen ali pozornost ne bo vrnjena v enaki meri, kot jo vlagate vi, če pa v sanjah pahljačo uporabljate to pomeni, da čakate določeno priznanje, da se vam bodo določene zadeve razkrile v življenju.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!