Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva jabolko, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa presenetite svoje bližnje in jim specite nekaj domačega, nekaj jabolčnega.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost, kakšno bo jesensko obdobje in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila jabolk.

Sporočilo pod številko 1

V prihodnje boste želeli svoj vsakdan nekoliko spremeniti, nadgraditi in hrepeneli boste po določeni osvežitvi vsakdanje rutine. Prav je, da se v teh dneh še posebej zanesete na to, da se morate znajti, da morate z vsake situacije potegniti kar se da največ in vse to vas lahko pripelje do novih priložnosti in rešitev, ki ne bodo morda vidne na prvi pogled. Sebe postavite na prvo mesto, dovolj je bilo ugajanja drugim.

Zelo pomembno pa j, da vas to hrepenenje po novem ne bo pripeljalo na točko, kjer bi začeli samo iskati izgovore, kjer bi se začeli izogibati vsakdanjim obveznostim. Sami nosite posledice svojih dejanj, odločitev.

Sporočilo pod številko 2

Bolj se boste posvetili vsem zadevam, ki so trenutno že v teku in v fazi izvrševanja, kajti nagnjeni boste k reorganizaciji in ponovni postavitvi svojih prioritet. Zato boste vse svoje energije predvsem usmerili v svoj posel, finance ali pa osebne cilje. Ničesar ne boste prepuščali naključju in prav je, da v teh področjih ne iščete bližnjic, kajti te vas ne bodo pripeljale v rezultate in stabilnost.

Na teh področjih bo ključno, da za seboj pustite trmo in svoj ego, kajti ti dve lastnosti, bi vas lahko potisnili v odločitve in nepremišljene naložbe, ki bi vas dolgoročno peljale lahko tudi v pogubo.

Sporočilo pod številko 3

Vsa vaša pozornost se bo v teh dneh vrtela okoli področja odnosov, kjer boste zaznali, da se določena oseba na vaši življenjski poti znajde vedno takrat, ko bi bilo to najmanj potrebno. Ta oseba bo imela vedno za vas kup nasvetov, usmeritev in zato boste dobivali občutek, da vas želi nadvladati, da vas želi ves čas voditi. Pri sebi bo treba premisliti ali boste še dopustili to početje, ali pa se boste postavili zase.

Kajti zavedati se boste morali, da če boste vedno znova le sledili drugim, nikoli ne boste dosegli tistega, kar si globoko v srcu najbolj želite. Nikoli ne boste mogli ugajati prav vsem, prav pa je, da ugajate predvsem sebi!

Sporočilo pod številko 4

Prišli boste do spoznanja, da se v določenih življenjskih okoliščinah vse preveč oklepate določene rutine in zato korakate vedno znova po enaki poti, kjer ste v krču. Vse dokler ne boste spoznali, da je na tej poti treba osvojiti določene lekcije, ker vas bodo le-te peljale do novo odprtih vrat, se boste še naprej vrteli v krogu. Zato bo zdaj čas, da pogledate na vse širše, bolj jasno.

Le s tem širokim pogledom in odprtostjo za novosti boste znali v sebi prepoznati vse potenciale, katere ste do zdaj držali zaklenjene globoko v sebi. Izražajte se jasno, samozavestno in odločno.

Z jabolki je povezan že vsem znani rek: »Eno jabolko na dan odžene zdravnika stran!«. Zato vsi jabolka povezujemo z nečim dobrim, z vitamini in dobrim počutjem. Velikokrat pa nas jabolka ponesejo v mislih v kuhinje babic ali mam, kjer zadiši po svežem jabolčnem zavitku ali po sveži jabolčni piti. Zato naj vam bodo jabolka v izziv, da v prihodnjih dneh skupaj s svojimi bližnjimi (ali zanje) spečete nekaj jabolčnega in ob tej dobroti preživite skupaj eno lepo druženje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kako se ujemata? Ali sta prava drug za drugega? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!