Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva domača žival, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si več časa vzemite za osebe in stvari, ki vam veliko pomenijo, ob katerih se sprostite.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te kmalu čaka in kje se skrivajo veseli trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila domačih živali.

Sporočilo pod številko 1

Več poudarka boste dali na pot, po kateri hodite trenutno in začeli boste iskati samega sebe. Bolj intenzivno se boste začeli spraševati, kam ta pot vodi in zato bo v ospredju veliko razčlenjevanja, analiziranja. Ne boste se bali stopiti v ospredje in prevzeti glavno besedo pri stvareh, za katere ste prepričani, za katere vam je resnično mar. Zdaj ni čas za rutino, zato se premaknite korak naprej!

Zavedajte se, da vas vsi na tej poti ne bodo mogli in znali podpreti in zato boste od določene osebe dobili nekoliko več neodobravanja. Naj vas to ne usmeri v rutino in v to, da bi se začeli vati sprememb.

Sporočilo pod številko 2

Imeli boste občutek, da je preteklost tista, ki vam nenehno sledi in ki se je nikakor ne morete otresti in je pustiti za seboj. Občutek boste imeli, da s seboj vedno znova nosite določena bremena, ki vas usmerjajo stran od želenih premikov. Prav je, da sedaj to preteklost predelate in jo pustite enkrat za vselej za seboj. Pred vami bodo novi izzivi, na katere morate biti pripravljeni.

Strah pred neznanim vas ne sme ohromiti in ustaviti na mrtvi točki, ne sme strah nadzorovati vas, ampak bodite vi tisti, ki boste prevzeli kontrolo. Le tako boste sebe napolnili z ljubeznijo, srečo in pozitivnostjo.

Sporočilo pod številko 3

Vse se bo v tem obdobju pri vas vrtelo okoli odnosov, kjer ne boste smeli več samo trmasto vztrajati pri svojem, ampak boste morali pokazati nekoliko več »zvestobe« in pripravljenosti na prilagajanje, kompromise. Vse dogajanje in odločitve se ne morejo vedno le vrteti okoli vas, ampak je čas, da prisluhnete tudi svojim bližnjim. Le tako boste situacije videli z več zornih kotov in lažje prišli do pravih korakov, odločitev.

V odnosih vas torej ne sme voditi vaš ego, kajti zaradi njega ste vedno znova samo tekmovalni in želite, da obvelja vaša volja in vaša pričakovanja. Prav je, da v odnosih pokažete več odraslosti, zrelosti.

Sporočilo pod številko 4

Prišlo je obdobje, ko boste morali sebe postaviti kot glavno in ključno prioriteto svojega življenja in s tem sebe postaviti v ospredje. Tu ne bo šlo za želje, odnose in pričakovanja, ampak bo šlo za to, da enkrat za spremembo prisluhnete svojemu telesu. Kajti le-to vam bo sporočalo marsikaj in na vas je, da prepoznate te signale. Le tako boste pravočasno ukrepali in ne bo posledic, nepotrebnega stresa.

Prav je, da za svoje slabo počutje ne krivite drugih, ampak da se zavedate, da ste lahko samo vi tisti, ki ukrepate in si vzamete zadostno mero počitka. Telo je vaš dom, v katerem boste morali živeti do konca, zato z njim ravnajte spoštljivo.

Domače živali so si po videzu tako zelo različne, vendar pa vse nosijo zelo zanimivo sporočilo, opomnik. Premislite, katero žival ste si izbrali, kajti, podzavest vam preko te živali želi sporočiti nekaj pomembnega. Če ste izbrali psa, le-ta predstavlja simbol zvestobe, predanosti in prijateljstva. Kokoš predstavlja plodnost (ne samo v fizičnem smislu, ampak bo v ospredju tudi veliko idej), tudi zajec simbolizira plodnost, hkrati pa še bolj pomembnost gibanja, opreznosti. Ovca vas opominja na pomembnost znanja, informiranosti.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v bodoče? Se sprašujete, kakšne spremembe, izzivi in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!