Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva ptica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da se boste ponovno bolj povezali z naravo, si več časa vzeli zase, za to, da izboljšate svojo vibracijo.
Te zanima podrobnejši vpogled v energije in vibracije v jesenskem obdobju ter kje se skrivajo lepi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila ptic.

Sporočilo pod številko 1

Določene stvari boste želeli v tem obdobju končati, spet druge na novo začeti in občutek boste imeli, da potrebujete nekoliko drugačen pristop in način. Zato se boste nekoliko bolj oprli tako na svojo domišljijo kot tudi na duhovno stran osebnosti. Ne bo vam mar za materialnost, ampak boste želeli tisto nekaj več, nekaj globljega. Kajti le-to vas bo usmerilo v dolgoročne rezultate, srečo.

Bodite pazljivi, da zaradi vsega tega ne boste posegali po nekih idealih, ampak da boste znali ostati z nogami na trdnih in realnih tleh. Kajti le tako ne boste na okolico delovali arogantno, ampak boste znali odlično sodelovati.

Sporočilo pod številko 2

V svojih mislih že dolgo gradite določene načrte, ki jih boste želeli v tem obdobju pripeljati tudi do same realizacije. Pred vami bo priložnost, ki je ne smete spregledati in prav je, da se pri vsem tem oprete na same izkušnje s preteklosti. Kajti le tako boste na okolico naredili velik vtis in predvsem v poslovnih in finančnih sodelovanjih bodo drugi vedeli, da se lahko zanesejo na vas.

Ker bodo vaše misli usmerjene v določene načrte, bodite pazljivi, da ne boste čustveno povsem hladni in da zaradi  svojih uspehov ne boste nevede na stran potisnili oseb, ki vas podpirajo, ki so vam blizu.

Sporočilo pod številko 3

V ospredju bo pri vas oseba, ki jo že poznate in le-ta bo pri vas pustila zelo močan vpliv. Do izraza bo prišla nekoliko bolj ranljiva, občutljiva in čustvena plat vaše osebnosti. Čim bolj se boste želeli približati tej osebi in tudi sami narediti vtis nanjo, zato se bo vaš vsakdan vrtel okoli tega. A bodite pozorni, da ne izpadete vsiljivo, kajti na silo ne boste mogli izsiliti čustev, pozornosti. Zato najprej gradite platonski odnos.

Ker se bodo vse vaše misli vrtele okoli te osebe, pa boste morali biti pazljivi, da vas vsakdanje obveznosti ne bodo čakale nedokončane. Pokažite svojo zrelost in odraslost in svoj čas, misli razporejajte premišljeno.

Sporočilo pod številko 4

Družabnost bo tista, ki bo nekoliko bolj izstopala v teh dneh, ki prihajajo in v okolico boste izžarevali veliko topline, veselja in optimističnega pogleda na dogajanje. Za vami je težavno obdobje polno poslovnih, finančnih izzivov in zato bo zdaj čas, da se razbremenite in izrazite nekoliko več želje po druženju ali novih poznanstvih. Vezani lahko odnos okrepite, samski pa v tem časi spoznate pravo osebo zase.

To obdobje pa bo tudi velika in pomembna prelomnica za to, da ugotovite, s kom ste si resnično kompatibilni, s kom pa se ujamete le navidezno. Zdaj bo čas za sodelovanje in ne le ugajanje, podrejanje!

Vsaka ptica ima neko svojo prevladujočo barvo, obliko in pa predvsem tudi velikost. Razlikujejo pa se tudi po svojem glasu, s kakšnim načinom izražajo svoje ptičje petje. Zato naj vam bodo te ptice v opomin, da uporabite svoj glas za to, da ga usmerite v pozitivno dogajanje, za to, da se postavite za šibkejše ali tiste, ki ne morejo izražati svojega mnenja in potreb. Kajti le tako boste pokazali svoj karakter in ne boste svojega glasu »zapravili« za to, da se le podrejate ali sledite drugim!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Ali sta prava drug za drugega? Se sprašujete, kako izgleda skupna prihodnost? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!