Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva pridelek, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da si v prihodnjih dneh zagotovite čim več domačih pridelkov, domače zelenjave.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te kmalu čaka in kje se skrivajo veseli trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila pridelkov.

Sporočilo pod številko 1

V mislih boste imeli velike želje in pričakovanja, veliko hrepenenje po spremembah. Vse boste želeli uresničiti v čim krajšem času in zato pričakujte, da bo dogajanje v teh dneh zelo dinamično, intenzivno. Predvsem se boste morali posvetiti financam, kajti odločitve, ki jih boste sprejeli zdaj, bodo imele veliko težo v prihajajočih mesecih. Zato je prav, da ste previdni, oprite se na izkušnje.

Prav je, da sev tem obdobju posvetite bolj stvarem, ki so že v teku in si na podlagi le-teh naredite jasen finančni načrt. Izogibajte se nepremišljenim nakupom in naložbam, bližnjicam, ki bi vas peljale v izgubo prave poti.

Sporočilo pod številko 2

Področje odnosov bo tisto, kamor boste v teh dneh posvetili več svoje pozornosti in časa. Kajti želeli boste razširiti svoj krog znancev in prijateljev. To boste najlažje storili tako, da se lotite kakšnega novega hobija, ki vas bo povezal z enako mislečimi ljudmi, z ljudmi, ki imajo enaka zanimanja in s katerimi se boste lahko najlažje sprostili. Ne čakajte, da vas drugi povabijo v družbo, ampak sami naredite korak.

Bodite pa pozorni, da ta želja po druženju in spoznavanju ne bo temeljila samo na tem, da si želite nove ljubezni. Kajti z vsemi se ne morete ujeti na čustveni ravni in zato na silo ne boste mogli izsiliti čustev.

Sporočilo pod številko 3

Jasno imate zastavljene svoje cilje, ki pa jih boste želeli v prihodnjih tednih čim bolj izvesti in doseči. Zato boste določene nasvete in usmeritve iskali tudi pri osebah, ki so okoli vas. A pazite, kajti drugi ne bodo mogli sprejemati odgovornosti namesto vas, lahko pa vam predajo samo svoja znanja in izkušnje, ki jih morate pretvoriti v svojo situacijo in premisliti v kolikšni meri vam le-te lahko pomagajo.

Okolica vam ne bo smela le predstavljati izgovora, da vam nekaj ni uspelo doseči v času, ki ste si ga zastavili, ampak se zavedajte, da bo tu vseeno treba najbolj poslušati sebe in svoj razum.

Sporočilo pod številko 4

Imeli boste občutek, da je vsa teža preteklih odločitev in dogajanja okoli vas padla na vaša ramena in da ste se ustavili na določeni točki, s katere ne vidite izhoda. Zdaj ne bo časa za to, da se postavite v vlogo žrtve in obupujete, ampak prevzemite nadzor. Le tako boste ponovno vzpostavili svojo vibracijo in svoje energije v pozitivno smer in le tako boste ponovno našli svoj smisel, zagon. Premislite, kdo ste in kam ste namenjeni.

Ključno je, da ne padete v tok negativnih misli, s katerimi bi se le smilili samemu sebi in še bolj tonili v slabo voljo. Zavedajte se, da kar boste oddajali v vesolje, to boste tudi prejemali nazaj, zato se poberite in ne obupajte!

 

Vsi, ki imate doma prostor za svoj vrtiček, se zagotovo veselite vsega, kar ste in kar še boste v tej sezoni pridelali. Kajti ne samo, da je ta pridelek bolj zdrav in točno veste, v kakšnih pogojih je zrastel, ampak tudi bolj cenite ves trud, ki ste ga morali vnesti v to, da je karkoli zraslo. Zato naj vam bo ta pridelek v opomin, da vsaka ideja, ki jo dobite, lahko zraste v rezultat le, če jo boste znali posejati v plodna in primerna tla, če boste vanjo vložili svoj čas in bili potrpežljivi. Vse potrebuje svoj čas, da pokaže rezultate.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v bližnji prihodnosti? Se sprašujete, kakšna razodetja, izzivi in spremembe vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!