Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva list, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa se ozrite okoli sebe, kajti prišli boste do spoznanja, da se je spremenilo bistveno več stvari, kot pa si jih priznate!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo jesen in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila listov.

Sporočilo pod številko 1

Spremembe bodo tiste, ki bodo zaznamovale vaše prihajajoče obdobje, kajti vse bo v znamenju novih začetkov, izzivov in novih poti. Dovolj boste imeli enoličnosti in pasivnosti, v katero ste se ovijali že kar nekaj časa, zato si boste zdaj drznili narediti korak dlje. To vas bo predvsem na osebnem področju pripeljalo do novih spoznanj o sebi in o tem, kaj vam je resnično pomembno, kaj resnično šteje za vašo osebno srečo.

Okolica bo te vaše spremembe zaznavala, vendar pa se vsi ne bodo strinjali z njimi, kajti z njimi boste tudi bolj jasno postavili osebne meje in osebe, ki so se zdaj okoriščale na račun vaše prijaznosti, bodo zdaj postavljene v kot.

Sporočilo pod številko 2

Občutek boste imeli, da vas vsi ljudje postavljajo na stranski tir in da ste dobri samo takrat, ko nekaj želijo od vas, zato boste v prihajajočem obdobju analizirali vse te vezi in odnose in spoznali, da boste morali biti v odnosih nekoliko bolj jasni in aktivni. Ne smete vedno samo čakati, da drugi nakažejo interes do vas, ampak tudi sami jasno povejte, kaj si želite, pričakujete od njih.

Kajti pomembno je, da se zavedate, da vam drugi ne morejo kar brati misli in popolnoma ugajati, ampak da boste morali vi paziti na to, da boste sproti postavljali meje in jasno povedali kako vidite situacije.

Sporočilo pod številko 3

V ospredju bo veliko idej, vendar pa še premalo dejanj, da bi te ideje lahko prenesli v resničnost, zato bo zelo pomembno, da se vsega lotite postopno in da začnete te ideje graditi od začetka, pri samih temeljih. Kajti le tako boste lahko videli, katere lahko obrodijo pozitivne rezultate, za katere ideje pa še ni prišel pravi čas za to, da se uresničijo. Bodite samokritični, razumski in izogibajte se sanjavosti.

Paziti boste morali predvsem na to, da se vsega lotite sistematično in na podlagi jasno zastavljenih prioritet. Morate se vprašati, ali bi nekaj udejanjili zaradi sebe ali samo zaradi pričakovanj drugih.

Sporočilo pod številko 4

V obdobju, ki prihaja si dovolite biti »leni« in uživati v rezultatih preteklega truda. Kajti veliko energij ste vložili v zadeve, ki so vas pripeljale do rezultatov, ki so trenutno vidni okoli vas, zato bo zdaj čas, da se prepustite, da ste ponosni na vse to. Prav je, da si odpočijete in naberete zagon za korak naprej, kajti kaj kmalu se boste morali soočiti z novimi izzivi in pokazati svoja znanja, izkušnje, iznajdljivost.

Kajti pri vsem tem boste morali paziti, da ne padete v točko pasivnosti, kjer bi se zadovoljili samo s temi rezultati, ampak da se zavedate, da ste si z njimi samo odprli neka nova vrata priložnosti, ki čakajo na to, da jih izkoristite.

Drevesni listi so pravi pokazatelj tega, kako hitro čas beži in kako hitro se stvari spreminjajo, če se le ozremo okoli sebe in opazujemo dogajanje v okolici. Zato naj vam bodo le-ti v prihodnje v opomin, da časa, ki ga imate trenutno na voljo, ne jemljete kot samoumevnega, ampak da iz njega poizkušate izkoristiti, kar se da največ. Kajti nikoli ne veste, kdaj boste dobili ponovno priložnost za to, da pohvalite nekoga, da se opravičite, da menjate zaposlitev, da uresničite svoje želje…

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!