Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva list, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni na stvari, ki so v fazi zaključka, kajti le-te bodo potrebovale največ vaše pozornosti.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila listov.

Sporočilo pod številko 1

Bolj intenzivno se boste začeli posvečati odnosom, kajti v ospredje bo prišla vaša nežnost, toplina in sočutje. To področje boste začeli nekoliko bolj analizirati, izluščiti iz množice ljudi osebe, ki so iskrene do vas in osebe, s katerimi ste v zadnjem času izgubili to povezanost ali pa so se vaše poti povsem razšle. Premislite, kdo vam resnično veliko pomeni in ne dopustite, da bi se še bolj oddaljili od teh oseb.

Prav je, da v ospredju ne prevladuje vaš ego in želja po čakanju, da se vam drugi vedno znova dokazujejo, in vam dajejo vedeti, da ste jim pomembni. Odnosi morajo biti zgrajeni dvosmerno in na vas je, da pokažete, za koga vam je mar.

Sporočilo pod številko 2

Vse dogajanje okoli sebe boste začeli dojemati nekoliko bolj strastno, doživeto in občutek boste imeli, da okolica ne zmore slediti vašim idejam, besedam in videnjem. Zato bo do izraza prišla vaša ustvarjalna plat osebnosti. Zatekli se boste k pisanju, slikanju, risanju, izražanju skozi glasbo ali ples. Vsa čustva, ki ste jih že dlje držali v sebi, bodo sedaj prišla na plano v vseh svoji veličini.

Pomembno pa je, da se zavedate, da vam kljub vsemu okolica ne bo znala in zmogla brati misli, zato je prav, da znate kdaj tudi jasno povedati, kaj si želite in pa ko pričakujete kaj v zameno. Tako se boste izognili slabi volji.

Sporočilo pod številko 3

Odlično se boste znašli v vsaki družbi, s katero se boste v tem obdobju obdali, kajti znali se boste prilagajati okoliščinam in ljudem, ki bodo prišli v ospredje. Do izraza bo prišel vaš humor, vaša zabavna plat osebnosti in zato se v nobeni družbi ne boste dolgočasili. Ljudje se bodo radi zatekali v vašo bližino, kajti ne boste opravljivi ali škodoželjni, ampak boste vedno poskrbeli za dobro atmosfero.

Morali pa boste biti pozorni, do katere mere je ta zabavljaška plat smiselna in primerna, v katerih situacijah pa mora prevladovati razum. Kajti kaj hitro lahko izpadete zelo nezrelo in predvsem osebe v poslu vas znajo hitro obsojati.

Sporočilo pod številko 4

Ambicioznost in želja po dolgoročni stabilnosti in finančni neodvisnosti vas bodo peljale v obdobje, kjer boste svoj čas znali odlično razporejati in poskrbeti za to, da boste vse stvari sproti dorekli, se spopadli z vsemi ovirami in kljub temu našli čas za zabavo, bližnje. Zelo dobro se boste znašli v vseh okoljih in zato lahko pričakujete napredek ali večji korak naprej na kateremkoli področju.

Pri vsem tem pazite, da ne boste pretirano tekmovalni z drugimi, ampak da boste znali ohraniti iskrenost do sebe. Le tako ne boste vlagali svojega truda in energij v situacije, kjer ne boste videli smisla in potenciala.

Jeseni drevesa preplavijo nove barve, ki poživijo vedno krajše in hladnejše dni. Te barve so ujete v listih, ki se, bolj ko se približuje konec jeseni, vedno večkrat znajdejo na tleh. S tem se sklene krog, drevesa počasi padejo v fazo mirovanja in pripravljenosti, da spomladi ponovno poženejo nove liste, vejice. Listi naj vam bodo v opomin, da je treba določene stvari zaključiti, stopiti korak nazaj, si vzeti čas za počitek in premislek in le tako boste z več optimizma in notranje moči lažje dosegali nove, boljše rezultate.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Ste že našli svojo sorodno dušo? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!