Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva lovilec sanj, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite v prihodnjih dneh nekoliko bolj osredotočeni na svoj spalni ritem, sanje in sporočila, ki vam jih bodo le-te prinesle.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo jesen in kje se skrivajo neverjetni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila lovilcev sanj.

Sporočilo pod številko 1

Energije prihajajočih dni bodo v ospredje ponesle vaše ustvarjalne in vodstvene sposobnosti, ki si jih do zdaj niste uspeli tako zelo izraziti. Pomembno je, da zaupate svojim sposobnostim in pokažete svoja znanja, izkušnje in s tem izstopate. Naj vam drugi ne predstavljajo konkurence, ampak motivacijo za to, da korak za korakom dosežete blaginjo in uspeh, po katerem hrepenite.

Ključno pri vsem tem je torej to, da se ne primerjate z drugimi ljudmi, kajti s tem boste le izgubljali pomembne in potrebne energije ter se izčrpali. Vsa pozornost naj bo usmerjena na vas in vaše rezultate.

Sporočilo pod številko 2

Odnosi bodo v prihodnjih dneh igrali močno in pomembno vlogo v vašem življenju, kajti uspešno se boste spopadli z vsemi bremeni, ki jih že nekaj časa nosite na svojih ramenih in jih pustili za seboj. S tem boste okrepili povezavo tako s seboj kot tudi z okolico, ki bo v prihodnjih dneh izrazila nekoliko več podpore in razumevanja. Zato se boste v odnosu z bližnjimi sprostili in uživali.

Zelo pomembno je, da ste vi tisti, ki boste ukrepali in se soočili z bremeni in osebami, ki vas na vaši poti samo zavirajo. Kajti zdaj bo čas, da ne čakate samo na korake drugih, ampak da jih prehitite in si zagotovite osebno srečo.

Sporočilo pod številko 3

Sebe boste postavili v središče dogajanja, kajti imeli boste občutek, da v sebi gojite veliko več potencialov, kot pa jih trenutno kažete navzven. Zato se boste popolnoma osredotočili nase in delali na tem, da se izpopolnite. Ne bo vam dovolj vsakdanje, ampak boste želeli izstopati. Okrepila se bo vaša radovednost, povezali se boste z intuicijo in tako boste v sebi odkrili neko novo resnico, nov navdih, ki vas bo vodil naprej.

Vsi vaše preobrazbe ne bodo spremljali tako zelo odprto, kot bi si sami želeli, zato je zelo pomembno, da svojega časa ne zapravite za osebno dokazovanje, ampak naj sama dejanja govorijo jasno sliko.

Sporočilo pod številko 4

Nenadno bodo k vam prišle energije, ki jih do zdaj že dolgo niste občutili, zato je pomembno, da jih sprejmete in »zaplešete« v njihovem ritmu. Kajti začeli se boste zavedati, da čas prehitro beži mimo in da morate izkoristiti sleherni trenutek za uživanje, ljubezen, stvari, ki vas veselijo. Ponovno se boste morali naučiti ljubiti tako sebe kot tudi druge in to pozitivno energijo boste slej ko prej prenesli na okolico.

Ključno je, da ostanete samosvoji, in da vam negativa drugih ne pride do srca, kajti slej ko prej boste lahko le-to razblinili in ljudje se bodo radi gibali v vaši družbi. Lahko bi rekli, da boste sonce v oblaku drugih ljudi.

Marsikdo ima zagotovo v svoji spalnici lovilec sanj. To je predmet, ki je sestavljen iz obroča, v katerem je vpeta mreža in vse skupaj je okrašeno s perjem, ki visi na nitih, ki so pričvrščene na ta obroč. Indijanci so verjeli, da lovilci sanj privlačijo sanje v svoje mreže. Dobre sanje gredo skozi to mrežo in bdijo nad spečo osebo, slabe sanje pa se v mrežo ujamejo in ob jutranjih žarkih stopijo in izginejo. Bodite pozorni, kaj vam bodo sanje sporočale v tem obdobju, kajti lahko bodo imele za vas pomembne smernice!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!