Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva orodje, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa se v teh dneh lotite opravil, odločitev, katere ste vse do zdaj raje potiskali na stran, se jih izogibali.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te kmalu čaka in kje se skrivajo veseli trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila orodij.

Sporočilo pod številko 1

Nekoliko bolj konkretno in aktivno se bo začela v ospredje postavljati vaša spontana in sproščena plat osebnosti, ki ste jo v preteklosti nekoliko zanemarili in postavili na stran. Sebe ste v preteklosti obdali z nevidnimi zidovi in zato niste dopustili, da bi se vam pozitivne priložnosti približale, da bi jih zaznali. Zato se zdaj odprite, poskrbite za to, da izkoristite vse, kar vam življenje ponudi.

Ključno je, da vas v prihodnjem obdobju vodi rek: »Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena!«, ter da v ospredje postavite svojo drzno plat osebnosti, kajti presenečeni boste, kam vas bo vse to peljalo.

Sporočilo pod številko 2

Prišli boste do spoznanja, da se nočete več skrivati v ozadju, ampak da želite nekoliko izstopiti iz množice oseb, ki je okoli vas. Zelo pomembno je, da se zavedate, da dokler sami pri sebi na novo ne postavite prioritet in ne izberete drugačnega pristopa, tudi sprememb na bolje ne bo. Zato bo zdaj čas, da se posvetite sebi in tistemu, kar vas resnično veseli, zadovolji.

V tem obdobju pa boste morali predvsem paziti na to, da vas ta želja po spremembah ne bo vodila samo v nepremišljenost in hitre odločitve, ki bi jih šele kasneje obžalovali. Dajte razum in premišljenost v ospredje.

Sporočilo pod številko 3

V določenih situacijah ste v zadnjih tednih obstali v rutini, ki vas je začela samo bremeniti in razdvajati in zato vam bodo dnevi, ki so pred vami ponudili nova odkritja in nova spoznanja o tem dogajanju. Prišli boste do nekoliko bolj jasne podobe dogajanja in zaveznika boste sprva našli samo v sebi, kasneje pa tudi v bližnjih, ki vas bodo podpirali pri tem, da dosežete nekaj več, da posežete po svojih sanjah!

Prav je, da pri vsem tem premislite, katere ideje in pričakovanja so že dozoreli za samo uresničitev, katere pa so že povsem na začetku in nejasne. Kajti pametno boste morali razporejati svoj čas in energijo.

Sporočilo pod številko 4

V dneh, ki so pred vami, ne boste imeli težav z izkazovanjem svoje naklonjenosti in čustev. Upali si boste povedati, ko vam bo neka oseba všeč, ko vas bo pritegnila, upali pa si boste tudi povedati, ko vam kaj ne bo prav. Ljudje bodo cenili to vašo odkritost in neposrednost, zato lahko pričakujete, da v tem obdobju lahko stkete nove in nekoliko bolj pristne odnose, pa naj bo to v prijateljskem ali ljubezenskem smislu.

Pazite pa, da do okolice ne boste preveč zahtevni, ampak je smiselno, da ne poslušate samo svoje plati dogajanja, ampak prisluhnete tudi drugim osebam. Vedite, da ne morete imeti samo vi vedno prav!

 

Zagotovo ste se v življenju že srečali z raznoraznimi orodji, tudi s temi s fotografije. Če vam ni bilo treba delati z njimi, pa ste jih zagotovo zasledili v garaži partnerja, očeta, brata … Naj vam bodo ta orodja v opomin, da ste v obdobju, ko se ne boste smeli več izogibati opravilom, ki čakajo na vas, ampak boste morali poprijeti za delo in se pogumno soočiti z njimi. Presenečeni boste, kako ponosni boste nase, ko bo to delo uspešno opravljeno in za vami, ko se boste lahko bolj sproščeno podali naprej.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnje? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!