Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva cvet, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni na dogajanje okoli sebe, kajti čakajo vas pomembne odločitve.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo jesen in kje se skrivajo neverjetni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila cvetov.

Sporočilo pod številko 1

V ospredju bo nekoliko več samozavesti in samozaupanja, zato boste lahko opazili pozitivne učinke in premike na več področjih svojega življenja. Iz vsega negativnega, kar se vam je dogajalo v prejšnjih tednih, boste znali potegniti samo najboljše in naprej boste zakorakali nekoliko bolj optimistično. Drugim ne boste več dopustili, da vas usmerjajo, ampak boste prisluhnili samo svoji intuiciji.

Pri vsem tem se zavedajte, da dogajanja okoli sebe ne boste smeli idealizirati. Osredotočite se na dolgoročne načrte in cilje, kajti le tako bosta postavili pomembne temelje, na katerih boste lahko zgradili pozitivno prihodnost.

Sporočilo pod številko 2

V prihodnjih dneh bodo nekoliko bolj izražene vaše vodstvene sposobnosti, s katerimi boste stopili v ospredje in pokazali vse svoje znanje in izkušnje. V preteklosti ste sprejemali veliko kompromisov, vendar pa vas je to pripeljalo na točko, kjer ste vedno znova obstali v senci drugih in zdaj vam to ne bo več zadoščalo. Zato boste stopili iz svoje cone udobja in tudi na druge naredili pozitiven vtis.

Predvsem osebe, ki so imele v preteklosti od vas korist, vas bodo še naprej želele »potlačiti« nazaj v tisto vašo cono udobja, ter vas spraviti pod svoj nadzor, vendar pa je zdaj čas, da postavite jasne meje.

Sporočilo pod številko 3

Na plano boste ponovno spustili svojo igrivost in dali svojemu notranjemu otroku prosto pot. Srečo boste našli v vsakdanjih malenkostih in na stran boste dali stres, odgovornosti in skrbi, ki so vam v zadnjih dneh ali tednih kratile mir in vaš spanec. Okolico boste začeli dojemati veliko širše, veliko bolj pestrejše in lažje boste popeljali svoje želje in ideje na njihovo pot uresničitev.

Pričakujte pa, da okolica te vaše igrivosti ne bo dojemala tako pozitivno in širokogledno, kot bi si sami želeli, ampak vam ne bo mar za to. Pomembno vam bo samo, kako se vi počutite in ne bo vam pomembno, kaj drugi mislijo o vas.

Sporočilo pod številko 4

Preplavili vas bodo novi občutki, ki jih po navadi niste najbolj vajeni oziroma niso del vašega vsakdana. Začutili boste potrebo, da se nekoliko distancirate od okolice in da počasi začnete spoznavati svoj resnični jaz. To bo čas, ko bo v ospredju meditacija, dihalne vaje, čas zase in le tako boste lahko prišli do novih spoznanj. Počasi boste opuščali stare vzorce, ki so vas le ovirali in se z bolj mirnimi mislimi lotili novih poti.

Pri vsem tem je ključno, da se ne izogibate svojih odgovornosti, ampak da imate jasno začrtane svoje cilje. Prav pa je, da si vzamete čas zase, kajti to vam bo prineslo notranjo umiritev in zato le brez nepotrebnih izgovorov!

Dekleta še posebno rada opazujemo cvetove rastlin, ki se bohotijo v vseh barvah, oblikah in vonjih. Zato so cvetovi rastlin nekaj, s čimer lahko polepšate svojim bližnjim in prijateljem še tako siv dan. Naj vam bodo ti cvetovi v opomin, da si vzamete več časa za osebe, ki vam veliko pomenijo in jim namenite v prihodnjih dneh cvet. Opazujte reakcijo, kako se bo njihov pogled ob cvetu razvedril, obarval v popolnoma neko drugo »barvo« in kakšen nasmešek jim boste pričarali s to majhno gesto.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!