Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva koruza, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si vzemite nekoliko več časa za to, da ugotovite kaj je tisto, kar vas resnično veseli in izpopolni.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo JESEN in kje se skrivajo zanimivi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila koruz.

Sporočilo pod številko 1

Na plano boste morali postavili svojo odločnost, drznost in iznajdljivost, kajti svoj fokus boste morali usmeriti na področje posla in financ, kjer vas čakajo nove priložnosti. Prav je, da si naredite korenit in jasen načrt, kajti le tako se ne boste ustavili na prvi oviri, ki se vam bo pojavila na poti, ampak se boste le-te znali zavedati že predčasno in temu primerno, samozavestno ukrepati.

Ključno je, da ne zrete na ta področja s pesimizmom in da ne dopustite, da vam okolica vnese strahove oziroma vas usmeri na neke stranske poti, kjer ne bi korakali ciljem naproti. Drznite si izstopati iz rutine, pasivnosti.

Sporočilo pod številko 2

Pazite na svojo neodločnost, ki vas bo v prihodnjih dneh večkrat postavila na preizkušnjo in pred pomembno prelomnico, kjer boste morali na tehtnico postaviti, kaj vam več pomeni in kje vidite več potenciala. Še posebno v odnosih pazite, da se ne boste zapletali v ljubezenske trikotnike oziroma tisti, ki ste vezani, pazite, da ne boste dopustili, da tretja oseba vstopa v vajin odnos z ljubljeno osebo.

Zelo pomembno je, da na tej točki neodločnosti ne dopustite, da vas le-ta definira, ampak bo ključno, da boste vi obvladovali njo in da ne boste sprejemali pomembnih odločitev, kajti le-te bi lahko na dolgi rok obžalovali.

Sporočilo pod številko 3

V dneh, ki so pred vami, boste uspešno zaključili določeno veliko stvar, cilj, katerega ste si zastavili za letošnje leto in zaradi tega se vam bo odvalilo veliko breme z ramen. Zato bo vaša pozornost veliko bolj usmerjena na počitek, sproščene trenutke z bližnjimi ali pa celo v krajši oddih, da si naberete novih energij in da si na novo postavite cilje. Samo nebo bo meja za vas v tem obdobju.

Zaradi te odločnosti in samozavesti pa pričakujte, da bodo energije v odnosih nekoliko bolj nihale in pa jasno je, da bodo v tem obdobju nekoliko bolj izstopale osebe, ki vam ne privoščijo sreče, uspeha.

Sporočilo pod številko 4

V tem obdobju se boste nekoliko bolj odločno začeli zavedati svojih sposobnosti, ki jih boste pokazali skozi veliko mero natančnosti in zrelosti, ki bosta poskrbeli za to, da nobena naloga ne bo pretežka za vas. To zrelost in odgovornost pa boste pričakovali tudi od ljudi okoli sebe, zato bo zelo pomembno, da komunicirate z okolico in pa da se zavedate, da vam drugi ne morejo kar brati misli, vam nenehno ugajati.

Pazite, da zaradi tega ne boste na okolico delovali preveč pasivno, togo, da vas okolica ne bo zaradi vaše konservativnosti napačno dojemala in se vas začela v veliki meri izogibati. Pokažite tudi svojo nežno plat.

Koruza predstavlja simbol moči, obilja in miru, velikokrat pa so jo povezovali tudi s plodnostjo. Vsakdo se ob koruzi spomni na čas, ko ste kot mladi komaj čakali, da le-ta dozori in si lahko od bližnjega kmeta »izposodite« nekaj koruznih storžev, katere ste s prijatelji ali bližnjimi spekli in vse skupaj spremenili v en lep družabni trenutek. Naj vam bo koruza v opomin, da si morate večkrat vzeti čas zase in za svoje bližnje in z njimi ustvarjati spomine, na katere še dolgo ne boste pozabili.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!