Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva gumb, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite ali je vaša energija zastavljena v pravo smer in pri tem poslušajte svojo intuicijo.
Te zanima podrobnejši vpogled v energije in vibracije v jesenskem obdobju ter kje se skrivajo lepi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila gumbov.

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je dinamično obdobje, kjer vas bo preplavljal občutek, da niste dali še vsega od sebe in da lahko dosežete marsikaj več. Zelo boste osredotočeni na to, s čimer ste obdani in štela bo vsaka malenkost ali detajl. Ubrali boste bolj celovit pristop, ne boste toliko ozkogledni. To se bo poznalo predvsem na področju odnosov, kjer bodo drugi opazili vaš trud in le-ta bo tudi ustrezno poplačan, nagrajen.

Pazite pa, da v tej dinamiki in želji po dokazovanju ne boste preveč kritični do sebe ali drugih, kajti s tem bi samo sproti porušili vse, kar boste zgradili. Prav je, da premislite, preden karkoli rečete, kajti izrečenega ne boste mogli vzeti nazaj.

Sporočilo pod številko 2

Več pozornosti bo v prihodnjih tednih pri vas deležno področje odnosov, čustev in ljubezni. Določene stvari s preteklosti vas bodo še intenzivno dušile, obremenjevale in zato boste le-tem posvetili nekoliko več časa in pozornosti. Uspešno boste prekinili ponavljanje starih vzorcev in navad in osvobodili se boste vse pasivnosti, ki vas ustavlja na mrtvi točki, kjer ste čustveno samo izčrpani.

Ključno je, da se zavedate, da ima vsaka stvar vsaj dve plati in zato je smiselno, da težav, pomanjkljivosti in negativnih stvari ne iščete samo pri drugih. Odpustite stare napake in obrnite novo poglavje.

Sporočilo pod številko 3

Vsakdanja rutina vas bo povsem začela izčrpavati, kajti občutek boste imeli, da se vam iz dneva v dan stvari ponavljajo, vi pa ne dosežete želenih premikov in sprememb. Prav je, da z nogami stopite na trdna in realna tla, se ponovno prizemljite, iz vsega potegnete ključne lekcije, ki bodo odprle vaše potenciale in tako si boste počasi zastavili nove prioritete in se lažje, hitreje usmerili na pravo pot.

Ključno pri tem je, da ne zatavate na stranske poti, ampak da se držite določene rdeče niti svojih pričakovanj. Zastavite si kratkoročne cilje, ki jih nato počasi višajte in pripeljite do dolgoročne sreče in zadovoljstva.

Sporočilo pod številko 4

V dneh, ki prihajajo, boste želeli biti še posebno blizu z ljudmi, s katerimi ste vsakodnevno v stiku. Hrepeneli boste po njihovem odobravanju, ljubljenosti in sprejetosti. Prav je, da ohranite samokritičnost, kajti ne smete se le podrejati drugim in jim slediti, ker vas bo to vodilo samo v to, da boste drugim samoumevni in bodo začeli izkoriščati vašo dobroto (in željo po pripadnosti) sebi v korist.

Prav je, da se v tem obdobju naučite vzajemnosti v odnosih in to, da morajo biti le-ti zgrajeni dvosmerno. Naučite se, s kom se resnično ujamete in razumete, ter se oddaljite od vseh, ki vam energijo zgolj jemljejo.

Gumbi s fotografije so si po obliki enaki, razlikujejo pa se po barven spektru. Gumbom danes ne pripisujemo velikega pomena, zdijo se nam povsem samoumevni. Spremljajo nas na oblačilih, obutvi, dodatkih in zato jih velikokrat niti ne opazimo. Bodite pa pozorni na barve svojih gumbov, saj so v življenju zelo pomembne, kajti imajo določen vpliv, lahko pa tudi marsikaj povedo o vas, o vašem značaju. Barve imajo velik vpliv na energije, tudi vaše. Zato, če želite preveriti, kakšne energije prevladujejo pri vas, pokličite ali pišite, da izveste, katere barve morate še vnesti v svoje življenje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Ali se ujemata? Vaju čaka pravljična prihodnost? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!