Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva stojalo, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da boste v prihodnjih dneh odvrgli vsa bremena, katera imate že predolgo na sebi in se osredotočili na svojo srečo!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo jesen in kje se skrivajo neverjetni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila stojal.

Sporočilo pod številko 1

Preplavile vas bodo prav posebne energije, ki vam bodo pomagale predvsem pri tem, da se boste lažje izražali in da boste izboljšali svojo komunikacijo z drugimi. To vas bo pripeljalo do spoznanja, da ste veliko bolj sposobni, kot ste mislili in da v tem obdobju lahko naredite zelo lepe premike predvsem v odnosih, ki so povezani z vašimi čustvi, ljubeznijo. Za svoje bližnje boste pripravljeni narediti vse.

Paziti pa boste morali, da se ne boste preveč oklepali preteklosti, ampak da boste na odnose znali pogledati s sedanjega zornega kota. Le tako svojih energij ne boste polagali v osebe, ki ne kažejo interesa in motivacije za nadgradnjo odnosa.

Sporočilo pod številko 2

Dovolili si boste sanjati in energije teh dni vam bodo nekoliko bolj intenzivno spodbujale tudi domišljijo. Zato nobena naloga za vas ne bo pretežka in lotili se boste stvari, ki ste jih do zdaj pretkano prelagali na druge ali na kasnejše obdobje. Konkretno se boste soočili z izgradnji temeljev za prihodnost in se zavedali, da ste sami svoje sreče kovač, zato ne boste dopustili okolici, da se vmešava, da dvomi o vas.

Pazite, da boste pri vsem tem negovali svojo praktično naravo in da boste znali ohranjati svojo nesebično podobo. Kajti ravnodušnost in aroganca do ostalih lahko vodita v konec določenim odnosom.

Sporočilo pod številko 3

V prihodnjih dneh boste na okolico delovali kot toplo jesensko sonce. S svojo prisotnostjo boste pozitivno zapolnili prostor, v katerem boste, zato se bodo ljudje radi gibali v vaši bližini in poslušali vaše nasvete. V tem obdobju bo do izraza prišlo predvsem vaše sočutje do drugih in kdorkoli se bo znašel na vaši poti, ga boste poizkušali razumeti in ga ne boste sodili na podlagi besed, dejanj. Zato boste zelo zaželena družba.

Pri tem bo zelo pomembno, da se ne boste samo razdajali vsem okoli sebe, kajti v tem primeru lahko določene osebe kaj hitro začnejo na vas delovati, kot »pijavke« in vam jemati energijo. Bodite selektivni pri tem, kdo je iskren do vas.

Sporočilo pod številko 4

Znašli se boste v toku prelomnic, ki bodo še posebno vidne na področju posla ali financ, kjer boste morali pokazati nekoliko več svoje predanosti, vztrajnosti in samozavesti. Začrtane boste imeli visoke ideale in vse energije boste osredotočili v samo delo in rezultate. Zato bo vaš fokus jasen, ne boste se pustili motiti in pa predvsem dajali boste vtis, da ste vsemu kos, da nobena naloga ni prevelika za vas.

Pazite pa predvsem pri tem, da svoje motivacije in discipline ne boste pričakovali tudi od drugih ljudi. Kajti vidi se, da bi lahko kaj hitro bili naporni za samo okolico, ker bi začeli nevede tekmovati z drugimi.

Stojala za oblačila v takšni obliki, ki je na fotografiji, dandanes skoraj že ne poznamo. Vsa stojala so si različna, a imajo enak pomen oziroma služijo enaki nalogi. Vsa namreč služijo odlaganju določenega oblačila, da se le-ta ne zmečka. Naj vam bodo ta stojala v opomin, da ni pomembno, kako je videti nekdo na prvi pogled, ampak je najbolj pomembno to, kakšno nalogo opravlja, kaj je tisto, kar oplemeniti in obogati tisto njegovo zunanjo podobo in kaj ta oseba doprinese v vaš vsakdan v duhovnem smislu.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!