Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva drevo življenja, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da boste v prihodnjih dneh uživali v vsakem trenutku, ki vam bo dan in se naučili nekaj novega iz vsake lekcije, ki pride nasproti.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo lepi trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila dreves življenja.

Sporočilo pod številko 1

Nekoliko bolj intenzivno se boste začeli zavedati, kaj ste do zdaj že dosegli in pa predvsem kje so tisti trdni temelji, ki vas bodo pripeljali do zastavljenih ciljev. Vse skupaj boste zaokrožili v neko trdno celoto, preko katere si boste lažje zastavili nove cilje in pričakovanja, ki jih boste dodali sedanjim dosežkom. Drznili si boste lotiti stvari, ki ste jih do zdaj le nemo opazovali od daleč.

Naprej vas bosta gnali vaša nepremagljiva volja, trma in pa želja po tem, da okolici dokažete, da zmorete. Vendar pa pazite, kajti velikokrat ni okolica tista, ki se ji morate dokazati, ampak se dokažite najprej sebi, najdite srečo in zadovoljstvo pri sebi.

Sporočilo pod številko 2

Z umirjenim pristopom se boste lotili odnosov, ki jih imate trenutno vzpostavljene v svojem življenju. Zavedati se boste začeli, da ste ljubljeni in da imate okoli sebe ljudi, na katere se lahko zanesete in s katerimi lahko odnose še naprej gojite v pozitivnem duhu. Poudarek boste dali tudi na ljubezenske odnose, kjer pa boste morali določene zadeve, dvome še pustiti za seboj.

Pazite, da vas v ljubezenskih odnosih ne bodo usmerjali strahovi in dvomi, ki ste si jih ustvarili zaradi preteklih izkušenj. Medtem ko boste v vsakdanjih, prijateljskih odnosih zelo samozavestni, boste v ljubezni še nekoliko nihali, dvomili.

Sporočilo pod številko 3

V dneh, ki so pred vami, boste skrbno načrtovali vse, dogajanje, odnose in cilje, ki jih nameravate doseči oziroma jim želite priti korak bližje. Delovali boste zelo sistematično, premišljeno in načrtno, zato ne boste časa izgubljali na stvareh in ljudeh, ki ne bodo v skladu z vidikom, ki si ga boste ustvarili v glavi. Razum bo tisti, ki vas bo gnal naprej in ne boste se pustili motiti okolici.

Slej ko prej pa boste prišli na točko, kjer si boste morali priznati, da se vsega ne da načrtovati in da odnosi, ki temeljijo samo na koristoljubju, nikoli ne bodo dolgoročni in zato se boste morali bolj sprostiti in se sproti odločati, kako naprej.

Sporočilo pod številko 4

Preplavila vas bo zmeda, ki vas bo peljala v to, da boste začeli dvomiti o sebi in v to, ali ste na pravi poti, da dosežete želeno. Namesto da se prepustite tej zmedi in zaplavate v njej, se ustavite in se ozrite okoli sebe. Potrebujete le drugačen pristop in drugačen pogled ter nekaj več svežine, ki vas bo peljala v popolnoma nove situacije, kjer boste premagovali svojo cono udobja, a s tem tudi puščali za seboj nepotrebno rutino.

Spoznali boste, da pri vsem tem ne boste smeli vedno upoštevati le drugih, ampak da boste sami svoje sreče kovač. Kajti vsak na situacijo gleda s svojega zornega kota in ni nujno, da je določen pogled lahko vam v pomoč.

Drevo življenja povezujemo s simboliko preporoda, novega začetka življenja in pozitivne energije. S simbolom drevesa življenja lahko prebudite svoj spomin po tem, kdo v resnici ste, kakšna so vaša pretekla znanja in pa okrepi vašo notranjo moč, preko katere lahko dosegate uspehe na vseh področjih, kajti trdno se začnete zavedati svojih korenin in lažje usmerite svoje »veje« tja, kjer si želite dosegati rezultate. Zato je dobro, da ima vsakdo ob sebi simbol ali verižico drevo življenja, preko katere dobiva moč, navdih, opomin.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka na ljubezenskem področju? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!