Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva bučka, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pasi v prihodnjih dneh vzemite več časa zase – poglejte vase, najdite mir in spokojnost duha.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti še prinaša NOVEMBER? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila bučk.

Sporočilo pod številko 1

Otresite se strahu glede denarja. Sprejmite pomoč in usmeritev drugih. Obeta se vam zanimiva poslovna sprememba, s katero boste okrepili pritok obilja. Izkoristite svojo izvirnost in iznajdljivost ter bodite odprtih rok. Okolica ni proti vam, zato se ne zaprite pred družbo. Bodite družabni, samozavestni in na trenutke nagajivi. Bodite spontani, saj boste s tem k sebi privabili umirjenost.

V naslednjih dneh pozorno spremljajte dogajanje okoli sebe. Spoznajte resnico o stvareh. Četudi bo začetek zahteven, vam bo uspelo, le prvi korak naredite in recite vsemu, kar vas straši, odločen »ne«.

Sporočilo pod številko 2

Samodisciplina in moč volje vam bosta odprli mnoga vrata k uspehu in javnemu priznanju. Na poslovno področje prihajajo novi, višji nivoji dosežkov, s katerimi boste lahko poskrbeli zase in svoje ljubljene. Zaupajte vase in svoji intuiciji, saj boste na ta način lahko odstranili vse, kar vam ne služi več. Prepustite se smešnim platem življenja, saj boste tako lažje ugledali svetle točke v vseh stvareh in odnosih.

V naslednjih dneh bodite stvarni in neodvisni. Pokažite svojo izkušenost in ustvarjalnost. V vas se kopiči energija, ki le čaka, da jo pokažete. Vzpostavite red v življenju in dosegli boste želeno.

Sporočilo pod številko 3

Obetajo se vam dobre novice v povezavi z materialnimi in finančnimi zadevami. Občutili boste stabilnost in zadovoljstvo, saj bodo vaše potrebe zadovoljene. Tudi na čustvenem področju lahko pričakujete pozitivne spremembe, saj se bodo stvari uresničevale same od sebe. Pripravljeni boste na nov korak, na nekaj bolj zahtevnega. Z ljubljeno osebo boste ustvarili harmonično in zaupanja vredno razmerje, ki bo zlahka premagalo vse izzive.

V naslednjih dneh bodite potrpežljivi in ostanite na trdnih tleh. Ne dovolite, da bi vas premamila stabilnost, saj se boste še srečali z ovirami, ki bodo preizkušale vaše sposobnosti in odločnost. Zaupajte vase in svoje odločitve – stare in nove.

Sporočilo pod številko 4

Zavedajte se, da vam bodo energije prinesle veliko obveznosti, kjer pa boste morali slej ko prej se ustaviti in priznati, da vsega ne boste zmogli sami. Ne bojte se prositi za pomoč oseb, ki so vam blizu, kajti tako boste bolj uspešni in ne boste se preobremenili. Veliko pozornosti usmerite v meditacijo in sprehode v naravo, ker bodo energije na področju počutja zelo nihale. Ne pozabite pa tudi popiti dovolj tekočine.

Zdaj bo čas, da sebe in svoje počutje postavite na prvo mesto, kajti vse prevečkrat ste to zanemarili z »izgovorom«, da imate preveč obveznosti. Na vse skupaj je treba pogledati realno in razumsko, ker le tako boste našli pravo harmonijo med obveznostmi in dobrim počutjem.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!