Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva buča, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite v prihodnjih dneh pozorni na to, kolikokrat se zalotite pri tem, da že vnaprej mislite negativno in spremenite to početje.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo jesen in kje se skrivajo neverjetni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila buč.

Sporočilo pod številko 1

Naveličali se boste vrteti v začaranem krogu in občutek boste imeli, da lahko dosežete veliko več, kot pa ste do zdaj. Zato se boste veliko bolj zanašali na svojo intuicijo in iskali način, kako v svoje življenje vnesete želene spremembe. Pomembno je, da začnete graditi to pot prihodnosti na začetku, pri samih temeljih. Le tako si boste lahko naredili jasen načrt, ki mu boste tudi veliko lažje, bolj organizirano sledili.

Zaradi tega iskanja novih poti in delu na sebi pa bodite pazljivi, da v želji po uspehu ne boste nevede od sebe odrivali oseb, ki vam veliko pomenijo in ki so vam vedno na razpolago. Kajti to bo obdobje, ko bi se lahko prekinil marsikateri odnos.

Sporočilo pod številko 2

Stavek, ki ga boste v prihodnjih dneh največkrat izrekli, bo: »Svet je lep!« Kajti vse okoli sebe boste začeli dojemati s prav posebne perspektive. V sebi boste začutili močne energije, ki vam jih ne bo mogel nihče odvzeti in začeli boste uživati že v majhnih malenkostih. Drama in obrekovanje drugih vas ne bodo zanimala, zato se boste toksičnih ljudi izogibali v velikem loku. Delali boste na sebi.

Pazite pa, da vas ta stavek ne bo vrgel na točko, kjer boste stvari okoli sebe idealizirali oziroma kjer bi samo iskali popolnost, kajti to bi lahko zameglilo vaš pogled in vas oddaljilo od harmonije, stabilnosti.

Sporočilo pod številko 3

Dnevi, ki prihajajo, ne bodo najbolj ugodni za vas, kajti občutek boste imeli, da ste se znašli na točki, kjer ste izgubili pravo smer, motivacijo in zagon za to, da bi še naprej gradili svojo kariero in korakali svojemu uspehu naproti. Prav je, da stopite korak vstran in sebe postavite na prvo mesto, kajti telo vam bo želelo sporočiti, da potrebujete trenutek ali dva zase, poslušajte ga!

Pri vsem tem je torej pomembno, da poslušate svoje telo in ne greste z glavo skozi zid, kajti na silo ne boste mogli zanetiti svoje iskrice, svoje želje. Ta čas izkoristite za stvari, ki jih radi počnete, za oddih in druženje s prijatelji.

Sporočilo pod številko 4

Zavedati se boste začeli, da vam nič ne bo kar padlo z neba in to bodo potrdile tudi ovire, ki vam bodo prišle te dni naproti. Le-teh se ne prestrašite, ampak jih vzemite kot pomembne lekcije, ki jih morate osvojiti, da bi si lahko odprli vrata uspeha in priložnosti, ki vas bodo pripeljala dlje, kot si trenutno lahko predstavljate. Te dni se boste naučili marsikaj o sebi, svoji vztrajnosti in potrpežljivosti.

Zavedati se boste morali, da pazite tu tudi na okolico, ki bo na vaše ovire gledala preveč z nekega svojega zornega kota, in njihovo mnenje, nasvet ni nujno korak v pravo smer. Bolj se zanesite nase, svoj razum.

Smo v obdobju, kjer bo marsikateri domači vhod krasila buča, v kateri bo zvečer prižgana sveča. To navado smo prevzeli predvsem od ZDA, zato si pri tem prazniku nismo vsi enotni. Vendar pa naj vam bodo te buče v opomin, da lahko te dni s svojimi otroki, vnuki preživite lep čas ob izrezovanju buč, če pa nimate te navade, pa poskrbite, da boste našli način, da se povežete kako drugače (npr. igranje družabnih iger, družinski izlet, peka peciva…). Navsezadnje je pomembno samo aktivno preživet čas, ki si ga boste zapomnili!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Kdaj boste spoznali sorodno dušo? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!