Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sveča, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni kam usmerjate svoj žar in plamen navdiha, kajti marsikaj se vam lahko uresniči v prihodnjih dneh.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti NOVEMBER prinaša? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sveč.

Sporočilo pod številko 1

Določene težave, bremena oziroma negotovosti so tik pred tem, da se razrešijo, zato ne obupajte, ampak dovolite, da se vse staro poslovi, ter se pripravite na vse tisto, kar šele prihaja. Kajti pred vami so nova vrata priložnosti, ki jih morate samo odkleniti, in čeprav to ne bo lahek korak za vas, ostanite samozavestni. Kajti korak čez prag teh vrat vam prinaša osebno rast, uspeh in pa tudi notranji mir.

Zelo pomembno pri vsem tem je, da ohranite zaupanje v svojo intuicijo in pa da ne delujete v smislu, da celotno dogajanje analizirate. Kajti v tem času priložnosti lahko že spolzijo mimo vas. Zdaj boste morali biti pripravljeni na hitro, odločno ukrepanje.

Sporočilo pod številko 2

Prišel je čas, ko si boste morali tudi vi priznati, da ste zašli s prave poti in se ustavili na točki razdvojenosti, kjer že občutite težo in pritiske bremen. Prav je, da se za hip ustavite in si postavite na novo prioritete, pri vsem tem pa ne izgubite upanja in vere vase in v svoja znanja, sposobnosti. Zdaj je čas, da stopite izven svojih meja, ki ste si jih postavili sami ali pa vam jih je v glavo vcepila okolica in s tem boste k sebi pritegnili nove priložnosti!

Prav je, da vas ta korak naprej, korak v neznano ne prestraši, ampak si vzemite vse to kot nekakšno novo izkušnjo, pri kateri se boste sproti odločali, v katero smer boste razvijali svoje potenciale, svoja znanja.

Sporočilo pod številko 3

Imeli boste občutek, da nobena naloga, ki vam bo dana, ni pretežka in preobširna za vas, zato jo boste znali tudi rešiti oziroma obrniti sebi v korist. Zaradi te motivacije, volje in notranje moči si ne boste postavljali nevidnih meja, ampak boste uspešno usklajevali naloge in izzive z vseh področij hkrati in predvsem bodite pozorni na osebo, ki vam bo pri tem želela pomagati. Kajti s pomočjo znanj, izkušenj te osebe, lahko pridete še dlje.

Kljub vsej tej motivaciji in občutku, da zmorete vse ter da vam ves svet leži na dlani, boste morali biti pazljivi predvsem pri tem, da si ne boste na svoja ramena nakopali preveč. Ne pozabite si vzeti časa za počitek, za to, da se ustavite.

Sporočilo pod številko 4

V ospredje bo pri vas prišlo neko nepričakovano čustveno prebujenje, nova moč, ki bo prinesla spremembe in novo dinamiko na področje odnosov in ljubezni. Kajti s to novo dinamiko boste lažje izražali svoje misli, svoje želje in pa lažje boste tudi razrešili vse tisto, kar se je do zdaj samo kopičilo v odnosih. Vladala bo vzajemnost, spoštovanje, in harmonija in zato boste ustvarili še močnejše vezi.

Pri vsem tem bodite pozorni na to, da ne boste vedno vi tisti, ki boste delali prve korake, ampak včasih počakajte, da nasprotna oseba pokaže pripravljenost na pogovor. Tako se izognete prepirom oziroma tega, da bi imeli drugi občutek, da pritiskate nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!