Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sveča, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da boste v prihodnjih dneh nekoliko bolj prisluhnili notranjemu glasu, ki vas bo želel usmeriti na novo pot.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost? Se sprašuješ, kaj lepega in zanimivega ti prinaša NOVEMBER? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sveč.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo pri vas stopila oseba, ki vas bo v tem obdobju predvsem prevzela in očarala, zato boste vse drugo izpustili iz rok in se obdali z zelo sanjavimi energijami. Le-te bodo do določene mere dobre za vas, vendar pa pazite, da vas popolnoma ne zanesejo v iskanje idealov v tej osebi in pa v to, da bi preveč poleteli z glavo med oblake. To bo oseba, ki je ne boste poznali, zato se ne prenaglite!

Pazite, da v odnosih ne boste delali, kar vnaprej neke idealne slike med vama s to osebo, kajti ko boste z nogami stopili na realna tla, bi to lahko popolnoma porušilo podobo, ki ste si jo ustvarili v povezavi s to osebo. Bolj cenite sedanjost in manj sanjavo pogledujte naprej.

Sporočilo pod številko 2

Preplavil vas bo občutek sproščenosti, spontanosti in želje po tem, da se nekoliko razbremenite. V glavi boste imeli kup načrtov, vendar pa bodo vaše misli vedno znova bežale v naravo in k ljudem, ki so vam blizu. Zato bo zdaj ključno obdobje, da v svoje življenje vpeljete novo dinamiko, da si znate vsaj nekaj minut na dan vzeti samo zase in za sprehod, rekreacijo v naravi in pa vsaj enkrat tedensko za srečanje z bližnjimi.

Pazite predvsem na to, da boste znali to novo dinamiko pametno in spretno vpeljati v svoj vsakdan ter da se ne boste izogibali odgovornostim. Le tako boste občutili zadovoljstvo in boste potešili vse potrebe, želje, brez, da bi trpeli načrti.

Sporočilo pod številko 3

V ospredju bodo pri vas finance in pa nekoliko bolj se boste posvetili svojim željam in pričakovanjem. Preplavil vas bo občutek, da ste predolgo samo varčevali, ničesar pa si niste privoščili in zato bo zdaj čas, ko boste s svojimi financami začeli razpolagati nekoliko bolj odprto, odločno in samozavestno. Lotili se boste novih nakupov ali naložb, pri katerih pa bodite razumski.

Pazite predvsem, da boste znali premisliti ali je ta nakup ali naložba dolgoročno dobra za vas ali bo potešila zgolj trenutno željo po nečem. Nepremišljenost vas lahko vodi v večjo izgubo in nezadovoljstvo!

Sporočilo pod številko 4

Obdali se boste z veliko zadolžitvami in obveznostmi, ki jih boste želeli opraviti v kratkem časovnem obdobju. Da boste vse uspešno izvedli in da bo vse potekalo v pravem časovnem obdobju, bo ključno, da si boste naredili jasen načrt in se le-tega tudi držali. Motivacija in iznajdljivost bosta tisti dve značilnosti, ki bosta v tem obdobju v ospredju in ki ju ne boste smeli potiskati v ozadje.

Pri vsem tem bo pomembno, da pazite, da ne boste pretiravali in šli preko svojih zmožnosti, ker bi vas to le izčrpalo in bi se začelo poznati na vašem počutju. Na vas je, da ujamete ravno pravi ritem dolžnosti in užitka, počitka.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!