Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva ptica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste v prihodnjih dneh nekoliko bolj pozorni na besede, ki jih namenjate drugim osebam.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo november in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila ptic.

Sporočilo pod številko 1

Občutili boste izčrpanost, negotovost in strah, da vaš življenjski tempo vodi k zlomu in težavam, zato bo zdaj čas, da se ustavite in da sebe postavite na prvo mesto, ter se posvetite reorganizaciji dinamike, v katero ste se ujeli. Nakopali ste si veliko obveznosti in zato je zdaj ključno, da premislite, katere so pomembne, katere pa bi bilo bolje pustiti za seboj, ker ni želenega učinka.

Pri vsem tem je zelo pomembno, da vzdržujete samodisciplino in pa poskrbite, da se ne boste izogibali odgovornostim. Prav je, da se odločno spopadete z njimi, a pustite za seboj tisto, kar vam ni potrebno, je samo breme.

Sporočilo pod številko 2

V preteklosti ste naredili pravi korak, ki pa ni kar takoj pokazal učinka in rezultatov, ampak se vam bodo le-ti začeli kazati v dneh, ki prihajajo. To vam bo dalo potrditev, da ste na pravi poti in da vas energije v poslu in financah podpirajo, da morate še naprej poslušati svojo intuicijo. Kajti zdaj je čas, da začnete postavljati dolgoročne trdne temelje in da vas okolica pri tem ne moti.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da se ne oklepate samo rutine, ampak da na celotno situacijo pogledate vedno z več zornih kotov. Le tako boste ohranjali jasen pogled in delovali samozavestno, premišljeno.

Sporočilo pod številko 3

Občutek boste imeli, da določena oseba z vaše okolice ne deluje v skladu z vami in da vas ne ceni dovolj, ampak si želi vedno dokazovati svoj prav. Zato bo zdaj čas, ko se boste morali odločno soočiti s to osebo in pa se postaviti zase. Kajti v nasprotnem primeru boste imeli še naprej občutek, da vam samo jemlje energijo, vas čas, in da s strani te osebe, ne dobite vzajemnosti.

Prav je, da pri tem pazite, na kakšen način boste pristopili, kajti nakazalo se mi je, da se med vama lahko vname prepir, ker se bo ta oseba znala postaviti v vlogo žrtve, ne bo videla prave težave med vama.

Sporočilo pod številko 4

Finance bodo področje, ki mu boste v prihodnjih dneh posvetili nekoliko več pozornosti in nekoliko več svojega časa. Kajti občutek boste imeli, da ste tu izgubili pravo smer, da finance samo odtekajo stran in da se vam na tem področju samo kopičijo dolgovi, težave. Zdaj je čas, da si naredite jasen načrt, in s tem boste dobili konkreten vpogled v to, kam se izplača vlagati finance, kje pa le-te samo izgubljate.

Zavedati se boste morali, da ta korak ne bo najlažji in da boste morali opustiti tudi določene stroške, ki so popolnoma neupravičeni in odveč. Zato premislite, kam vlagate svoje finance in kje se vidi, da le-te tečejo »v prazno«.

Ptičje petje nas predvsem razveseljuje v pomladnih in poletnih dneh, ko se le-to razlega po naravi in njeni okolici. Vsaka ptica ima neki svoj videz, svoj način oglašanja, vendar pa skupaj tvorijo neko prav posebno melodijo, ki nas lahko popelje v mir, spokojnost. Zato naj nam bodo te ptice opomin, da preostanek jeseni izkoristimo za sprehode v naravo, kjer se odklopimo od vsega vsakdanjega stresa in se nekoliko bolj osredotočimo na ptičje petje in ostale naravne šume, glasove.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Kdaj boste spoznali sorodno dušo? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!