Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva televizor, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v prihodnjih dneh ekrane raje zamenjajte za aktivno druženje z bližnjimi in presenečeni boste kaj vse novega boste spoznali o njih.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo NOVEMBER in kje se skrivajo zanimivi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila televizorjev.

Sporočilo pod številko 1

V ospredju bodo nove zamisli, od katerih boste kar prekipevali in vsega se boste lotili z veliko notranjega zagona, motivacije in samozavesti. Vse boste želeli uresničiti čim prej, hrepeneli boste po hitrih rezultatih. To obdobje bo zelo ugodno za nove podvige in korak iz cone udobja, ki vas bodo popeljali v nova znanja, izkušnje in spoznanja, ki vas bodo postavile pred vprašanje, katera pot vas bo pripeljala do uspeha.

Ključno je, da ste pazljivi, kakšen pristop boste izbrali pri uresničitvi svojih želja, idej. Kajti ne smete se lotiti vsega samo površno in pričakovati dolgoročnih rezultatov, ampak bo v tem primeru zadovoljstvo le kratkotrajno.

Sporočilo pod številko 2

Želeli boste spremeniti odnos do sebe, a sprva za to ne boste ubrali pravega načina. Preveč se boste usmerili na stvari, ki vas motijo, ki jih želite spremeniti pri sebi in zato bo prevladovalo zelo mračno in črnogledo vzdušje. Namesto da ste osredotočeni na negativno, se osredotočite raje na svoje kakovosti, kaj pri sebi cenite in le tako se boste začeli bolj ceniti, spoštovati.

Šele ko boste začeli ceniti in spoštovati sebe, bo to začela delati tudi okolica. Do tedaj pa se zavedajte, da tako, kot boste delali sami s seboj, tako bo delala tudi z vami okolica in vas jemala kot zelo samoumevne.

Sporočilo pod številko 3

Imeli boste občutek, da ste padli z določenega življenjskega ravnovesja in da niste več v stiku s svojo življenjsko vibracijo, ampak da se lotite vsega tako, kot bi okolica pričakovala od vas. Zato bo zdaj pravo obdobje, da premislite, kdo ste in pa kaj si želite ter da ponovno najdete to skladnost s seboj. Ne bojte se pustiti tu za seboj stvari, ki niso v skladu z vami, ampak jih nosite s seboj zaradi drugih.

Ne sprašujte se več vprašanja »Kaj bodo pa drugi rekli?«, ampak le-tega raje nadomestite z vprašanjem: »Kaj je tisto, kar me veseli in pri čem se počutim sproščeno?«. Tako se boste usmerili na pravo pot, nove izzive.

Sporočilo pod številko 4

Zavedati se boste začeli, da čas vse prehitro mine in da ima vse določen rok trajanja, ter da ko so določene stvari mimo, se jih ne da ponovno zavrteti nazaj. Zato boste začeli nekoliko bolj izkoriščati trenutno obdobje sebi v korist in svojega časa ne boste več toliko usmerjali v analiziranje vsake malenkosti in besede, ki jo boste slišali od okolice. Obdali se boste z osebami, ob katerih se počutite dobro.

Zelo odločilno pa bo predvsem to, da vas vse to ne zanese v preveliko sebičnost, ampak da znate kljub vsemu ostati realni in preceniti, kje lahko pomagate, doprinesete s svojim trudom, kje pa gre le za izkoriščanje.

Danes ljudje veliko časa preživijo pred ekrani. Pa naj gre tu za TV ekran ali pa za ekran telefona. Le redkokdo se od njih zaveda, kaj zamuja, kaj vse se dogaja okoli njega, pa tega ne zazna, ker je toliko zatopljen v novice, ki jih dobiva preko ekrana. Zato naj vam bodo televizorji v opomin, da morate v življenju vzpostaviti ravnovesje. Ne preživite vsega prostega časa le pred ekrani, ampak se družite, pojdite v naravo. Presenečeni boste, koliko energije vam pobere strmenje v ekran in koliko energije lahko dobite ob družbi pravih ljudi in v naravi.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!