Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sveča, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni kam usmerjate svoj žar in plamen navdiha, kajti marsikaj se vam lahko uresniči v prihodnjih dneh.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti veseli december prinaša? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila tortic.

Sporočilo pod številko 1

V okolico boste izražali prav posebno energijo in modrost, zaradi katere se bodo ljudje okoli vas radi zatekli k vam po pomoč ali mnenje, nasvet. Všeč jim bo vaš pristop in lahkotnost, s katero se boste lotili vseh ovir, kjer nobena težava ne bo prevelika. Zavedajte se, da jim bo vaše mnenje, vaš čas veliko pomenil, vendar pa ne dopustite, da bi začeli prelagati bremena na vas, da bi vas začeli izkoriščati.

Da do tega ne bi prišlo, je pomembno, da že vnaprej postavite določeno mejo, do katere boste pomagali drugim. Kajti ne sme se zgoditi, da boste drugim pomagali, sebe pa s tem zapostavili, se postavili v ozadje.

Sporočilo pod številko 2

Želeli si boste zaživeti nekoliko bolj radostno, svobodno, vendar pa to ne bo mogoče, če se boste nenehno samo predajali stresnim situacijam in se osredotočali samo na tisto, kar vam v življenju gre narobe. Zdaj bo čas, da spremenite svoj pogled na dogajanje okoli sebe in da se nekoliko bolj sprostite in prepustite toku. Zaupajte v svoj življenjski ritem in lažje boste plavali z njim in ostali v stiku s seboj.

Stik s seboj vam bo v tem obdobju najbolj pomemben in zato ne pričakujte, da vam bo pri vsem tem pomagala okolica. Zdaj bo čas, da ste vi na prvem mestu in pa da se usmerite v stvari, ki vas veselijo.

Sporočilo pod številko 3

Do zdaj se na prvo mesto vedno znova postavljali svojo močno in samozavestno plat, zdaj pa bo čas, da k vsemu temu dodate nekoliko več hvaležnosti in nežnosti. Zavedati se boste začeli, da če kažete svoja čustva, to ne pomeni, da ste šibki, ampak, da ste dovolj močni, da se soočite z vsem, pa naj bo to dobro ali slabo. Določene osebe boste v tem času videli drugače kot do sedaj. Pokazale se bodo v pravi luči.

Ključno je, da se prenehate primerjati z ljudmi okoli sebe, kajti zavedati se boste morali, da ima vsak začrtano nekakšno svojo pot in svoj tempo. Zato namesto da ocenjujete druge, premislite, kaj bi lahko nadgradili pri sebi!

Sporočilo pod številko 4

Svojih hrepenenj in želja ne boste smeli več zatirati in jih skrivati globoko v sebi kot najbolj skrbno varovano skrivnost, ampak bo zdaj pravi čas, da začnete izražati svojo naklonjenost, da daste jasno vedeti osebam okoli sebe, koliko vam pomenijo. S tem pristopom in z močnimi strastnimi energijami, ki jih boste sproščali v okolico, boste na določeno osebo naredili prav poseben vtis.

Ključno je, da se vam na področju odnosov nikamor ne mudi in da skrbno izbirate svoje besede in pristop, kajti ko so enkrat besede izrečene, jih ne morete vzeti nazaj. Pazite, da v tem obdobju ne zanemarite financ.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!