Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sveča, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poglejte koledar in si označite, kdaj si boste vzeli čas samo zase in po svojem okusu preživeli dan!
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kakšen bo zaključek leta? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sveč.

Sporočilo pod številko 1

Energije bodo v vaše življenje prinesle nekaj konfliktov, zaradi katerih boste morali premisliti, kaj si resnično želite. Sprejmite želje srca in želje razuma, saj boste tako kot oseba postali močnejši in se lažje izognili vsem skušnjavam ter slabim razvadam. Bodite samodisciplinirani.

V naslednjih dneh zaupajte svoji notranji moči. Ne glede na vplive okolice, ostanite, kar ste si zastavili, a bodite pri tem v ravnovesju. Vaša ambicija bo prinesla uresničitev načrtov.

Sporočilo pod številko 2

Vesolje vas bo v naslednjih dneh nagovarjalo k sodelovanju z drugimi. Ne zapirajte se vase in ne poskušajte sami rešiti vseh stvari. Takšnega bremena ne potrebujete. Če boste iztegnili roko, boste našli podporo. Tako v poslu kot ljubezni se začnite pogovarjati in delati skupaj k večjim napredkom.

V naslednjih dneh ne tlačite ali požirajte čustev. Izrazite vse, kar je v vas, da s tem nekaj dobrega naredite tudi za lastno počutje. Začnite se svobodno izražati: plešite, pišite, pojte.

Sporočilo pod številko 3

V vaše življenje prihajata čistost in jasnost. Spoznali boste, kakšna moč se skriva v vas in jo začeli kazati drugim. Negativna prepričanja boste preoblikovali v pozitivna, to pa vas bodo vodila k uspehom. Pričakujete lahko izboljšanje zasebno in poslovno, le zaupajte vase in svoje sposobnosti.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami, da ne boste pretirano samozavestni ali preobčutljivi, ko vas bo okolica soočila z resnico. Pred njo si ne zatiskajte oči.

Sporočilo pod številko 4

Napoveduje se vam soočenje z dvema pomembnima odločitvama. Zanje si vzemite čas, ne hitite in prisluhnite tako srcu kot razumu. Prihaja čas, ko boste morali odgovornost prevzeti v svoje roke in si upati. Ne bojte se pokazati svojih misli in čustev, le popeljati vas ne smejo k trmarjenju.

V naslednjih dneh bodite pripravljeni na kompromise, na analiziranje vseh možnosti. Ne pustite, da bi vas drugi priganjali, saj bo to vodilo k obžalovanju in iskanju krivca za nastali položaj.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!