Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno napoved skriva čokoladni posladek, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa naredite načrt, kako boste v naslednjih treh dneh našli čas samo zase in si privoščili pregreho ali dve.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti še prinaša VESELI DECEMBER? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila čokoladnih posladkov.

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoče obdobje vam prinaša spoznanje, da vam poslušnost največkrat vzbuja odpor, kajti le-to vam da občutek, da se morate proti svoji volji podrediti željam drugim. Morali si boste dati priložnost in se naučiti, da prisluhnete le tistim sporočilom, ki vas bodo vodile do vaših prioritet, do tega, kar verjamete in do vsega dobrega. Na področju počutja se boste hitreje izčrpali in bili bolj dovzetni za nihanja energij.

Zdaj bo pravi čas za to, da si vzamete čas zase, za meditacijo, za sproščanje, kajti le tako boste znali prisluhniti pravim vodnikom, pravim sporočilom, ki jih boste dobili tako iz svoje podzavesti kot tudi od ljudi okoli sebe. Pazite, da se s temi novimi spoznanji ne boste preobremenili, zapostavili druga področja.

Sporočilo pod številko 2

Prihaja obdobje, ki vas bo napolnilo z novimi energijami strasti in ljubezni. Zdaj bo pravi čas, da izrazite svoja čustva, svoje želje in pričakovanja, ker vas bodo le tako ljudje začeli jemati bolj resno. Videli vas bodo v samozavestnejši luči. Vaše življenje bo v teh dneh zaznamovala oseba z okolice, ki bo stopila v ospredje in vam pokazala novo pot kemije, strasti, katere si do zdaj niste upali izraziti.

Čas je, da prenehate preveč razmišljati, ampak raje vključite v svoje življenje dejavnosti in strast, ki vam bo dala moč in motivacijo za naprej. Zavedajte se, da bolj, ko boste čustva in želje potlačili vase in zanikali, bolj se boste počutili ujete in izčrpane, ter se nikamor ne boste premaknili.

Sporočilo pod številko 3

Čaka vas obdobje, kjer bo na prvem mestu umirjenost, odmor in oddih, zato poslušajte svoj notranji glas, ki vam bo rekel, kdaj je pravi čas, da se ustavite, zadihate in daste za nekaj trenutkov vse skrbi na stran. V ospredju bosta področje odnosov in področje osebnih želja in pričakovanj. Zavedajte se, da boste s spokojnim umom in mirnim telesom uresničili več, kot pa, če greste »preko trupel« na hitro do svojega zastavljenega cilja.

Pomembno je, da pazite, da v prihajajočem obdobju ne boste prehitevali dogodkov, ne boste želeli pospešiti česa na silo. Umirjenost naj bo na prvem mestu. Le-to boste našli tudi v ustvarjalnih dejavnostih, sprehodu ob morju (ali jezeru, reki, potočku), barvanju in meditaciji.

Sporočilo pod številko 4

Prihajajoče obdobje vam bo prineslo zavedanje, da s seboj nosite vse preveč bremen iz svoje preteklosti in vse to vas je do zdaj dodobra izčrpalo. Čas je, da to breme odložite, obdržite pa le nauke in ljubezen, ker vam bo to koristilo pri motivaciji za naprej. Predvsem finančno področje vam bo prineslo nove priložnosti, ki jih ne smete zamuditi, ozrite se in jih najdite. Uspeh bo zagotovljen.

V naslednjih dneh bodite pozorni na to, da se zavedate, da nočete več preteklosti in niti je ne potrebujete. Zdaj je minila in čas je, da v sebi najdete stabilnost. To boste dosegli s tem, da svoje misli zlijete na papir, zaprete to poglavje in daste priložnost novostim.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!