Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva medenjak, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si v prihodnjih dneh vzemite čas za druženje z bližnjo osebo in skupaj specita piškote ali pecivo za vso družino, prijatelje.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zaključek leta in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila medenjakov.

Sporočilo pod številko 1

Čaka vas obdobje, kjer boste več časa namenili sebi in »osebnemu potovanju«. V dneh, ki prihajajo, boste več energije vložili v branje, meditacijo ali pa v sprehode v naravo, kjer boste prisluhnili svoji podzavesti, mislim in intuiciji. S tem boste prišli do novih spoznanj, kjer si boste morali priznati, da ste določene svoje talente in darove predolgo skrivali, zdaj pa se jim boste morali bolj posvetiti.

Z vsem tem boste zelo nadgradili svojo podobo in pa hkrati boste veliko bolj samozavestno pristopili k izzivom. Zelo pomembno je torej, da sprememb in priložnosti ne iščete okoli sebe, ampak da izvirate s svoje notranjosti.

Sporočilo pod številko 2

Leto se počasi, a vztrajno izteka in zato je zdaj čas, da dokončate vse začeto in se zavedate, da stojite pred novimi vrati možnosti in priložnosti, ki vas lahko predvsem na področju poslovnih ali osebnih ciljev popeljejo mnogo dlje, kot bi sami pričakovali in želeli. Sprejmite te spremembe in se prepustite toku ustvarjalnosti, kajti le-ta vas popelje na pot uspeha, sreče in stabilnosti.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da se ne zanašate samo na okolico in določena družbena pričakovanja, ampak da se enkrat za spremembo vprašate, kaj je tisto, kar vas navdihne, navduši in veseli. Pojdite po svoji poti!

Sporočilo pod številko 3

V ospredju boste imeli boj med srcem in razumom. Na eni strani boste želeli narediti določen premik, ki ga načrtujete dlje časa, po drugi strani pa bo v ospredju veliko obžalovanje, ker ste v preteklem obdobju nekoliko manj časa posvetili svojim bližnjim in družini. Zato bo zdaj pravo obdobje za to, da najdete novo ravnovesje in ti dve področji uskladite. Časa za to ni več veliko, zato le aktivno na delo!

Pri vsem tem boste morali paziti predvsem na to, da zaradi lastnih uspehov in hrepenenja po tem, da vas drugi občudujejo, ne boste na stran potisnili tudi svojih bližnjih, ki vam ves ta čas stojijo ob strani, vas podpirajo!

Sporočilo pod številko 4

Nahajate se na točki zmede, kjer v življenju nimate več ravnotežja, zato si boste morali priznati, da ste na dobi poti do kaosa. Čas je, da si priznate tudi, da vsemu morda niste kos sami, zato morate sprejeti pomoč in usmeritev ljudi, ki imajo določena znanja, izkušnje. Le tako ne boste zgrešili priložnosti, ki bi vas na koncu leta lahko popeljale v novo obdobje, kjer boste odkrili nove darove, potenciale v sebi.

Pri vsem tem je zelo pomembno, da si ne zatiskate oči pred težavami in kaosom, ki nastaja zaradi preobremenjenosti in pa da se zavedate, da to, da sprejmete pomoč, ne pomeni, da ste se predali, le razbremenili ste se!

Medenjaki marsikoga spomnijo na otroštvo ali pa na praznične dni, ko po domovih zadiši po sveže pečenem pecivu in sladkih medenjakih. Velikokrat se že sam vonj le-teh poveže s pozitivnim vzdušjem in druženjem z bližnjimi osebami. Zato tokrat vzemite stvari v svoje roke in svoje bližnje presenetite z doma pečenimi medenjaki, ki jih okrasite po svoji volji in naj vam tu ne manjka ustvarjalnosti. Presenečeni boste, ko boste videli, kako že tako majhna pozornost naredi zelo pozitivno vzdušje in poveže ljudi.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!