Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva praznično doživetje, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da si boste v prihodnjih dneh vzeli nekoliko več časa za svoje bližnje.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zaključek leta in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila prazničnih doživetij.

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoče obdobje bo nekoliko bolj naklonjeno odnosom, kajti v ospredje bodo stopile nekoliko bolj trdne vezi in zato se bodo dnevi prepletali z mirom, spokojnostjo, srečo in zadovoljstvom. Svojo energijo boste usmerili v osebo, ki vam resnično veliko pomeni in ne boste se obremenjevali, kaj vam prinaša jutrišnji dan. Vse svoje energije boste usmerili v »tukaj in zdaj«. Čim bolj aktivno si boste želeli izkoristiti potenciale tega trenutka in zato boste na tem področju deležni rasti, napredka.

Pri vsem tem boste morali paziti le, da ne boste navzven delovali nekoliko preveč vsiljivo, ampak boste morali najti ravno pravo ravnovesje med tem, kdaj morate pokazati naklonjenost, kdaj pa počakati, da jo prejmete.

Sporočilo pod številko 2

Spontanost bo tista, ki bo zaznamovala trenutno obdobje, kajti vidi se, da bodo skrbi, ki so vas bremenile dlje časa, počasi začele bledeti in zato boste imeli občutek, da ste lahko vsemu kos in da imate vse pod kontrolo. Pazite, da boste znali ta čas stati z nogami trdno na realnih tleh ter da ne boste delovali preveč vihravo in se nevede zapletli v skrbi, ki bodo ta trenutek popolnoma odveč. Več časa boste namenili druženju.

Zelo pomembno je, da se tu kljub vsemu dobremu občutku vsega lotite nekoliko bolj organizirano in da znate pametno razporejati svoj čas, ki ga namenite vsakdanjim obveznostim, in čas, ki ga namenjate druženju. Ne pozabite na svoje obveznosti!

Sporočilo pod številko 3

Trud, ki ste ga v preteklosti vložili v določene osebne stvari, bo počasi začel kazati pozitivne rezultate in zato se boste nekoliko umirili in pustili si boste zadihati. Počasi boste od sebe pometli ves stres, nemir, ki je bil predmet vsakdanjika v preteklem obdobju in pa v ospredje bo bolj prišla družina, prijatelji. Več časa si boste vzeli za umirjeno druženje in pa tudi za stvari, ki napolnijo in nahranijo vašo dušo.

Zelo pomembno pri vsem tem je, da se spomnite, koga ste nevede zaradi stresa odrinili stran od sebe in si zdaj nekoliko več časa vzamete za to, da ponovno negujete vajin odnos, da se ponovno vrneta na stara, pozitivna pota.

Sporočilo pod številko 4

Izzivi bodo tisti, ki bodo zaznamovali vaše prihajajoče obdobje in zato boste morali biti pripravljeni na to, da stopite iz svoje cone udobja. Paziti boste morali tudi na svoje besede in dejanja in kljub dinamičnim energijam ohraniti premišljenost na prvem mestu. V vaše življenje prihaja sprememba, ki vas bo »prisilila«, da prilagodite svoje prioritete in da bolj poslušate sebe, svojo intuicijo.

Okolica ta trenutek ne bo delovala v harmoniji z vami, zato se pripravite na to, da vam vsi ne bodo stali ob strani, hkrati pa bi se v ospredju lahko pojavile nekoliko bolj tudi tiste osebe, s katerimi si niste skladni. Naj vas le-te ne zaustavijo!

Predpraznično obdobje je čas, ko veliko več pozornosti usmerimo v osebe, ki so nam blizu, in pa v to, da več časa preživimo z ljubljenimi. Ni važno, kakšno praznično doživetje bo pri vas prevladovalo, ampak bo pomembno le, da svoj čas preživite z osebami, ki so le-tega vredne in z osebami, s katerimi se lahko popolnoma sprostite in pozabite na skrbi. Kajti navsezadnje ni pomembna lokacija, kjer preživljate te dni, ampak bolj s kolikšno mero sreče in pozitivnosti napolnite le-te!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, kakšne spremembe in presenečenja vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!