Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva okvir, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite, kdaj ste nazadnje razvili svoje spomine v obliki fotografij. Izberite najlepše spomine tega poletja in jih uokvirite ali pospravite v album.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zadnji poletni mesec in kje se skrivajo čarobni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila okvirjev.

Sporočilo pod številko 1

Povezanost z naravo bo v prihodnjih dneh zelo močna, zato boste na vsak način iskali neki svoj mirni kotiček, kamor se boste šli napolnit s pozitivnimi energijami in kjer boste odmislili ves stres, ki se je vil čez zadnje dneve. Tokrat vam bo veliko bolj ustrezala tišina, mir, in pa uživali boste v družbi samega sebe in v tem duhu se bodo v vaši glavi rojevale nove ideje, h katerim pa še ne boste takoj pristopili.

Pazite pa, da se ne boste zaradi tega iskanja miru popolnoma izolirali od svojih bližnjih in oseb, ki vam nekaj pomenijo. Pomembno je, da se ne postavite popolnoma za nevidne zidove, ampak da daste vedeti, da potrebujete kdaj tudi čas zase.

Sporočilo pod številko 2

Finance bodo tisto področje, ki bo v prihodnjih dnevih zelo v ospredju in vztrajno boste iskali način, da to področje nekoliko bolj podkrepite in stabilizirate. Najbolj pomembno bo, da k financam pristopite organizirano, razumsko in pa da se zavedate, da če boste samo čakali, bodo prave možnosti in priložnosti le hitele mimo vas. Zdaj je čas, da ukrepate, stopite iz cone udobja.

Ključno v financah je predvsem to, da ne iščete nekih bližnjic in pa da ne dopustite, da bi obupali kar takoj na prvi oviri. Vse bo potrebovalo svoj čas, da dozori, da se ideje spremenijo v resničnost in prinesejo dobiček.

Sporočilo pod številko 3

V ospredje bo prišla vaša neposredna plat osebnosti, s katero vam ne bo težko povedati, kaj si želite in kdaj reči »NE«. Skozi svojo neposrednost boste izrazili svojo strast, svojo odločnost in pri vsem tem bo ključno, da ne gledate samo na lastno dobro, ampak da vedno delujete v smeri višjega dobrega. Le tako boste dosegali rezultate, ki ste si jih zastavili in drugi vas bodo dojemali takega, kot ste v resnici.

Pomembno je, da svojih besed in občutkov ne držite v sebi, kajti če se boste vedno znova le potiskali v ozadje, ne boste dosegali vsega, kar ste si zastavili. Zavedajte pa se tudi, da izrečenih besed ne morete jemati nazaj!

Sporočilo pod številko 4

Vse prevečkrat ste v preteklosti zanemarjali svojo intuicijo, zato bo tokrat imela le-ta za vas zelo močno sporočilo, ki ga ne smete prezreti. Predvsem v odnosih vas bo vodila po poteh odločitev, ki ste jih do zdaj potiskali na stran in se jih izogibali. Začeli se boste zavedati, da vam določene osebe v življenju niso več potrebne in tu je prav, da poslušate intuicijo, katere osebe vas le bremenijo, vas ne navdihujejo, podpirajo.

Pomembno je, da tokrat svoji intuiciji prisluhnete in se zavedate, da vas bo oklepanje določenih oseb pripeljalo samo do tega, da boste tem osebam samoumevni in da ne bodo znali ceniti vaših potencialov.

Okvirji so »pika na i«, ki fotografiji dodajo dodatno vrednost in pečat. Lahko so fizični okvirji, ki jih poznamo iz starih časov in visijo s fotografijami še danes na stenah domov. Lahko pa so tudi okvirji, ki se dodajo z določenimi aplikacijami in služijo olepšavi fotografij na družabnih omrežjih. Vendar pa se zavedajte, da fotografije na družabnih omrežjih lahko izgubite in da nosijo veliko večjo vrednost fizične fotografije. Zato poskrbite, da boste letošnje najlepše spomine uokvirili in postavili na vidno mesto, kjer se jih boste še dolgo spominjali!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!