Ljubezen, Odnosi, Partnerstvo

Seks razsvetljenja

Zdaj ti je že jasno, da se zodiakalna znamenja razlikujejo v svojih željah, preferencah in načinih delovanja. Ker je seks eno najpomembnejših področij v razmerju, sem ti pripravila pravi seksualni vodnik po znamenjih: kako jih osvojiti, kakšen je njihovnajljubši položaj v postelji, katere so njihove erogene cone in kakšna je osebnost določenega znamenja, na področju razmerja in odnosov. Zato ne spreglej in pozabi pobrskati za znamenje tvoje/-ga ljubljene oziroma ljubljenega!

OVEN
Pogum za učenje in moč volje

ŽENSKE
Ovnice je pogosto težko razumeti, ker so izredno impulzivne. Če nisi izredno spontan, ženska v znamenju Ovna zate pač ne bo imela potrpljenja. So izredno šarmantne a tudi temperamentne, zato se bo potrebno naučiti soočiti z njenimi spremembami razpoloženja. Kaj hitro sodijo druge in so neizmerno odkrite. Če imaš tanko kožo, se jim raje izogibaj, da te ne prizadenejo. So precej dominantne in rade vsiljujejo lastno mnenje. Vendar pa te bo Ovnica resnično nagradila, če sprejmeš tudi njene slabosti. Z ljubljeno osebo se rada predaja romantičnim užitkom. Zelo je igriva in uživa v raznih aktivnostih. Rada poudari naravno lepoto, zato se liči minimalistično, vendar to ne pomeni, da ne pričakuje komplimentov na račun svojega videza. Laskanje te pri ovnici lahko daleč privede. Je odlična ljubimka, zelo navdušena in spontana, včasih pa zna biti tudi agresivna. Če si želiš naravnost živalske izkušnje, potem je Ovnica ženska zate. Takega seksa ne boš nikoli pozabil, prav tako te bo zaznamovala tudi vidno: pričakuj ugrize, praske in ljubezenska znamenja … vsekakor ti z Ovnico v postelji nikoli ne bo dolgčas.

MOŠKI
Neobičajen in strasten … čas, ki ga boš preživela z Ovnom bo vsekakor nepozaben. Ovni so energični, nepraktični in nekoliko nestrpni, toda ravno v teh stvareh je njihova karizma, saj so skrajno inovativni in nepredvidljivi. Pri moških je pogosto tudi ljubosumje, zato bodo od tebe vedno zahtevali stoodstotno prisotnost. Če si predmet njihovega poželenja, potem pričakujejo stalno zadovoljitev, tako v spalnici kot tudi drugod. Če te povabi na zmenek, nikoli ne smeš reči – mogoče. Če te želi zgolj spraviti v posteljo pa bo tako ali tako trgal oblačila s tebe … Zgolj draženje za njih ne obstaja: telefonski seks, žgečkljiv sms, šepetanje umazanih besed … to je vedno lahko le predigra, ki ji mora slediti obvezen seks. V spalnici so pogosto nagnjeni k povzročanju bolečine, včasih celo ob nasprotovanju partnerke. Pomembno si je zapomniti, da so mu čustva njegove drage zelo pomembna, hkrati pa mu je pomembna tudi lastna zadovoljitev. Zelo radi raziskujejo in se učijo česa novega, ter pri tem pričakujejo tvoje sodelovanje. Če se mu dovolj usedeš v srce pa boš v Ovnu našla privrženega in zvestega partnerja.

KAKO JIH OSVOJITI
Pripravljenost partnerja, da bo ubogljiv, je pri Ovnih ključnega pomena. Oven spoštuje razum in svoje sposobnosti, zato podrejenosti ne razume kot znamenje lenobe ali šibkosti. Ker imajo radi dejavnost, je za zmenek odlična izbira plezanje, tenis ali košarka … karkoli, le da jim poženeš kri po žilah.

SEKS POLOŽAJ
Z blazinami ustvarita prostorsko omejitev, zaradi česar je Oven ali Ovnica takoj bolj agresiven/-a. Satenaste blazine naj krasijo vrh vzglavnika, saj je Oven zelo občutljiv na teksturo. Tako kot Ovni radi v postelji nadvladujejo pa so tudi oni radi nadvladani, zato včasih le zamenjajta položaja.

G TOČKA
Ognjeni, strastni in ustvarjalni ljubimci, katerih šibka točka je glava. Oven se bo stopila, če ga začnete božati po glavi, mu masirati čelo in lasišče. Oven naj zapre oči, ti pa ga počasi poljubljaj na usta, veke in nos.

BIK
Mir in notranja stabilnost

ŽENSKE
Dovzetne so za napake in imajo tendenco, da postanejo ljubosumne ter posesivne. Nezvestoba je za njih preprosto nedopustna. Vendar pa pri Bikici lahko pričakujete ognjeno energijo med rjuhami. Kadar si to želi, je lahko neustavljivo zapeljiva, zato je nikakor ne moreš zavrniti. Ta ženska je dobro podkovana v umetnosti zapeljevanja in ima skoraj nenasiten apetit. Če verjame ,da si je vreden, potem jo lahko dobiš vendar bo za večino položajev sama odločala, kako bodo izvedeni in od svojih želja ne bo odstopala. Rada ima razkošje, a mora v tem najti smisel. Pri srčnih zadevah je izredno praktična.

MOŠKI
Verjetno so najbolj trmasto znamenje v zodiaku. Biki so strastno vztrajni, če vas hočejo dobiti in si to z vso močjo prizadevajo. Včasih se zdi, da so Biki škrti, vendar to ne drži, saj so le preudarni porabniki denarja, ki radi zapravljajo ob posebnih priložnostih in na zelo premišljen način. Zanje je ambient ključnega pomena, zato hočejo najboljšo nastanitev, z odlično glasbo, z najboljšo kakovostjo hrane in pijače. Bik ima odličen okus, tako da je to toliko večja pohvala, če si predmet njegovega interesa. Spolna raznolikost ni v njegovi domeni, kljub temu pa ima obsežen repertoar znanja. Raje ima čutno ljubezen kot pa divji in živalski seks.

KAKO JIH OSVOJITI
Raje izberi restavracijo ali hotel s 5 zvezdicami kot pa tistega s 3 zvezdicami. Radi raziskujejo mesto v prijetni družbi, zato je večerno pohajkovanje odlična izbira. Biki bodo cenili tvoj izbran okus in finančno samostojnost ter zmožnost varčevanja, zato z denarjem nikar preveč ne razsipavaj.

SEKS POLOŽAJ
Romantični ambient z zatemnjenimi lučmi, nežno glasbo in svileno posteljnino. Nad tvojimi prizadevanji za vzpostavitev intimnega vzdušja bo Bik navdušen. Odlična bo igra vlog, saj se Biki radi znajdejo pod krinko in se pretvarjajo, da so nekdo drug.

G TOČKA
Biki se ne upirajo ljubkovanju in poljubom na vrat. Masaža ramen, ustreza znaku, ki mu vlada Venera, planet ljubezni. Poleg tega pa je njihova koža zelo občutljiva, zato ne pozabi na predigro.

DVOJČKA
Radovednost in svobodomiselnost

ŽENSKE
Ker je izjemno vsestranska, ji pravimo tudi kameleonka zodiaka. Karizmatična in duhovita, iskreno in sočutna Dvojčica te bo znala poslušati in ti pomagati iz težav, vendar je nikar ne vprašaj dvakrat za isti nasvet. Je zelo intelektualna, ampak tudi impulzivna. Odlično je prilagojena svetu okoli sebe, kljub temu pa je pogosto nestabilna, ali preveč obremenjena s trivialnostmi, da bi lahko bila resnično srečna v razmerju. Pogosto je čustveno samostojna. Svobodomiselnemu duhu Dvojčic se zdi problematično, da je vezana v ljubezni, delu in življenju nasploh. Sovraži monotonost in če ne moreš izpolniti njenih intelektualnih standardov, potem se ne bo ukvarjala s teboj. Če pa izpolnjuješ stroge kriterije, boš zelo zadovoljen z njenim čarom v postelji.

MOŠKI
So zelo pametni in ženskam izredno privlačni. Odraža jih veselje do življenja, ki jih preplavlja prav v vseh vidikih, od dela do posteljnih vragolij. Dolgočasijo ga rutinska opravila. V spalnici si želi prižganih luči in strateško nameščenih ogledal, kar vama omogoča učinkovito raziskovalno izkušnjo. Ne pričakuj, da se bo Dvojček držal nečesa, kar ti je rekel že pred tedni. Takrat je že resno mislil, ampak je pogosto nerazumljen, zato mu nekateri očitajo hinavščino. Dvojček zna biti nekoliko zmeden in nepredvidljivega značaja.

KAKO JIH OSVOJITI
Dvojčki so vseživljenjski zato hitro najdejo sorodno dušo. Za njih morate biti preprosto nepogrešljivi, sicer se lahko odločijo za menjavo partnerja. Stalno moraš vzburjati njihovo radovednost in domišljijo, da jim ne postane dolgčas. Neobičajna razstava, nenavadni zmenki na nenavadnem kraju ti lahko prinesejo kar veliko točk.

SEKS POLOŽAJ
Pasji položaj je za Dvojčke idealen, saj pri seksu ne potrebujejo intimne bližine. Všeč jim je globoka ter groba penetracija s pridihom nežnosti, ko se igrate z njihovimi erogenimi conami, kar odraža dvojnost Dvojčka.

G TOČKA
Mirni, plemeniti in občutljivi ljubimci, katerih slabost so ramena, roke in dlani. Poljubi in božanje rok, komolcev in zapestij te lahko daleč pripeljejo.

RAK
Srce in notranje življenje

ŽENSKE
So zelo občutljive. Kakršna koli kritika se jih močno dotakne in jih prizadene. Rane se vtisnejo globoko v njeno srce in spomin. Rada ima zgodovino, obožuje zbirke starin, starih portretov ali slik, ki jih lahko najdeš v njenem domu. To apelira na pomen kontinuitete tudi v ljubezenskem življenju. Rada ima močan občutek varnosti v življenju in ljubezni. Od partnerja pričakuje stabilnost in romantiko. Če jo osvojiš, bo strastna in zvesta. Zdi se, da njena zvestoba ne pozna meja. Je ena najbolj zadovoljujočih spolnih partnerjev zodiaka, preden se prepusti, pa ti mora najprej zaupati. Ljubljenje ni omejeno le na spalnico, saj je njen repertoar zanimivih mest kar raznolik … zagotovo vama nikoli ne bo dolgčas.

MOŠKI
Radi so v družbi čudovitih žensk, vendar ne v družbi “Barbik”, saj hrepenijo tako po lepoti kot tudi pameti. Ko najde pravo partnerico je včasih zanjo zveza zelo težka, saj se Rak običajno umakne, kadar je razburjen. Ima tudi skoraj nemogoča pričakovanja. Njegovo pomanjkanje komunikacije onemogoča premostitev te vrzeli. Ima prefinjen okus in veliko da na oblačila. Je tudi občutljiv in nostalgičen. Rak zna biti zgovoren in ima trdna prepričanja, zelo veliko da tudi na dejstva. Kot rojenemu voditelju mu njegova moč prepričevanja pogosto pride prav. Na srečo je tudi odličen poslušalec, saj je zelo sočutnega duha.

KAKO JIH OSVOJITI
Raki ljubijo vodne aktivnosti. Smučanje na vodi ali nudizem na skritem kraju … Za romantiko moraš tudi poskrbeti, saj Rak rad razvaja svoja čutila. Restavracija z lepim razgledom in melodično glasbo bo jackpot!

SEKS POLOŽAJ
Sladko čipkasto žensko perilo ga bo zadovoljilo v tradicionalnem smislu. Vključi še drago steklenico vina. Rakici preveži oči in se poigraj s hrano. Študije so pokazale, da imajo najraje limone, limete in jagode. Hranjenje s čokoladnimi jagodami bo dober način, da jo ogreješ. Pri seksu si glejta iz oči v oči ter vključita ogromno globokega poljubljanja!

G TOČKA
Intuitiven in ljubeč Rak se bo stopil pod dotiki na prsih in trebuhu. Svojo glavo položi na ti področji ali pa vključi masažo z dišečimi olji in kremami. Posebno strastno poljubljaj bradavičke.

LEV
Samo-izražanje

ŽENSKE
Ima velik smisel za humor, zato zveza vključuje veliko smeha. Nastavila ti bo vabo z zapeljevanjem, potem pa pričakuje, da jo uloviš ti. Počutiti se mora zelo zaželeno, želi si veliko dvorjenja, pohval in potrditev. Kraljica džungle ljubi razkošje, čeprav še vedno ohranja nekaj skromnosti. Njeno veličanstvo je nagnjeno k uživanju v vsem povezanim z razkošjem, zato je nikar ne pozabi razvajati. Levinja ima izredno intuitiven pristop, ki ga uporablja za izpolnjevanje spolnih želja partnerja. V postelji je sicer nadvladujoča partnerica, tvoja naloga pa je, da jo občuduješ in hvališ njeno telo.

MOŠKI
Z laskanjem boste pri tem ljubitelju občudovanja daleč prišli. Žal je njegov narcizem tudi njegova pokora. Pri izbiri življenjskega partnerja so lahko tako zaslepljeni s pohvalami, da bodo pozabili odkriti, ali je partnerica pravzaprav dober ulov. Levi predstavljajo veliko tveganje v ljubezni, delu in igri. So sami svoji zmagovalci. Njegova karizma in velik smisel za humor te bosta zapeljali in ujeli! Če si spolno podkovani tip človeka potem si zadela glavni dobitek. Če znaš preusmeriti pozornost Leva stran od njegove nečimrnosti, potem se ti zveza z njim globoko izplača, saj je srčen, zvest in ljubezniv ljubimec.

KAKO JIH OSVOJITI
Vsaka oblika umetnosti in druženja Levom predstavlja priložnost za smeh in sprostitev, zato je karkoli v tej kategoriji odlično za zmenek. Tudi aktivnosti, ki dišijo po kraljevskosti so odlične. Izlet v srednjeveške čase, večerja na gradu, ogled viteških iger ali muzeja s kraljevskimi zbirkami bodo za Leva kot nalašč.

SEKS POLOŽAJ
Vsak položaj, ki nudi bližino in intimnost, vendar obema stranema pušča dovolj manevrskega prostora, da naredita kar si v tistem trenutku zaželita bo odličen. Med najbolj občutljivimi mesti je hrbet, Lev pa se ne brani niti kakšne grobe praske.

G TOČKA
Pravijo, da je lažje biti ljubljen s strani Leva, kot pa ga ljubiti. Levi so zelo zahtevni, zato jih ne more vsakdo zadovoljiti. Občutljive točke so na srčnem predelu, na sredini prsnega koša in zgornjem delu hrbta. Solarni pleksus je namreč pod direktnim vplivom Sonca, ki je vladar Leva. Za takojšnji užitek z ustnicami nežno drsi po teh območjih in Levu izpolniš najslajše erotične želje.

DEVICA
Samo-raziskovanje in napredek

ŽENSKE
Ponižno in razmišljujočo Devico najbolje opišemo z besedo dama. Nagnjena je k temu, da k vsem stvarem pristopa s slovesnostjo, zato pogosto podcenjuje tiste, s katerimi se srečuje. Ima zelo visoka pričakovanja, zato ne spusti vsakogar v svojo družbo, pomembno je da se vedeš konzervativno in skromno, tako kot Devica sama. Samozavestne in energične tehnike je postavljajo na mesto močnega timskega igralca v delovni okolici, prav tako je Devica tudi mogočna ljubimka. Ima šesti čut, kar se tiče zadovoljevanja partnerjevih seksualnih želja, ker pa ima nadpovprečno visoke standarde in zadržano vedenje, pogosto ostane samska. Čeprav raznolikost ni njena odlika, pa bo začinila povsem vsakdanje stvari, če si med srečneži, ki jo lahko ujamejo. Če iščeš nov pogled na že znano stvar, potem ti ga bo Devica ponudila, vendar se boš moral za to močno potruditi.

MOŠKI
Tako kot ženska rojena v tem znamenju, tudi moški pogosto sodijo ljudi po videzu in glede na prvi vtis. Moški v znamenju Device je zelo osredotočen in praktičen, vedno osredotočen na cilj oziroma nagrado. Njegova izjemno analitična narava in visoko razviti instinkti mu pomagajo pri upravljanju denarja in pri poslovnih odločitvah. Fino uglašena intuicija mu omogoča tudi pameten izbor zvestih prijateljev in partneric. Zdravje je temu moškemu zelo pomembno, zato je nagnjen k preživljanju zgodnjih jutranjih ur v telovadnici. Žal ga želja po popolnosti pogosto privede do tega, da ne pomisli, kak bi bil lahko boljši partner v romantičnem smislu. Najverjetneje se mu boš morala približati kar sama in šele potem, ko boš dokazala svojo vrednost, se bo odločil, kako resna bo tvoja vloga v njegovem življenju. Všeč so mu neustrašne in agresivne ženskem ki vejo kaj hočejo in to tudi nedvoumno povejo. Pri takšnih se bo potrudil in vključil njene želje v svoj režim. Čeprav mu primanjkuje sposobnosti dvorjenja pa ta primanjkljaj nadoknadi pri zagotavljanju varnosti. Devica je povsem zvest, saj stabilnost vidi kot način življenja in pogosto prevzame zaščitno vlogo do tistih, ki jih ljubi. Kdo pravi, da je viteštvo že izumrlo?

KAKO JIH OSVOJITI
Za zmenek izberi improvizacijski šov, saj Devica obožuje spontane duhovitosti. S tem boš prikazal/-a, da imaš smisel za humor. Komični šovi so pogosto precej poceni, hkrati pa kažejo, da imaš poleg humoristične plati tudi veliko senzibilnosti.

SEKS POLOŽAJ
Čeprav se ti po prebranem opisu Device morda zdijo konzervativne, te v postelji lahko presenetijo. Devica je izjemno voajerske narave. Verjetno je najlažje začeti v pasjem položaju, ta da ženska leži na tleh. Ob penetraciji lahko dvignete spodnji del telesa ženske, podlakti pa naj ostanejo na tleh. Ženska lahko ovije noge okoli moškega, kot neke vrste zavarovanje. Namesto na tleh, lahko položaj izvedeta tudi v postelji.

G TOČKA
Devica: odlični ljubimci in ljubimke, predani in vedno v želji po dajanju maksimalnega užitka. Točka G se nahaja na predelu trebuha in dimelj. Nežno, a erotično stiskanje in grizljanje predela okoli popka bo pravi zadetek, če se premakneš na predel bokov, pa lahko povzročiš kar srčni infarkt. Tako boš postal/-a nepremagljiv/-a in nepogrešljiv/-a v postelji Device.

TEHTNICA
Ravnovesje in harmonija

ŽENSKE
Tehtnica je prava diva: zelo zahtevna, a hkrati tudi nadvse očarljiva. Zaljubil se boš v njeno eleganco, občudoval njeno pozornost do detajlov, čeprav se ti bo občasno zdela nemogoča. Tehtnica ima zelo visoke standarde in ne odneha, dokler vsaka podrobnost ni popolna. Potreba po popolnosti pronica tudi v njeno romantično življenje, zato izbira partnerja ki je že na prvi pogled najboljši možni dobitek. Če izpolnjuješ njene kriterije, lahko pričakuješ dolge noči dobro premišljenega užitka. Med ljubljenjem te bo navdušila ravno njena pozornost do detajlov. Tehtnica ima prirojeno sposobnost velikega nadzora nad svojimi mišicami medeničnega dna in uživa v gledanju učinka, ki ga naredi nate … iz več zornih kotov. Luči in ogledala so dobrodošel pripomoček!

MOŠKI
Uglašen je s svojo intuicijo, zato lahko vidi skozi ljudi s skritimi motivi; nikar ga ne poskušaj prevarati. Da nanj narediš vtis, se moraš dobro seznaniti o temah, ki ga zanimajo, sam je namreč zelo karizmatičen sogovornik. Tehtnice se običajno zanimajo za različne oblike umetnosti. So zelo pravični in pokažejo pripravljenost za sklepanje kompromisov. Medtem ko tehta o različnih možnostih in kadar se poskuša pomiriti, lahko dolgo odlaša in koleba – je zelo neodločen. Rad ima površinska srečanja, resnično pa vlaga le v svojo partnerko. Zelo rad zadovolji svojo žensko, če mu ta jasno pove, kaj pričakuje od njega. Ljubezen do lepote v umetnosti in življenju, se pokaže v tem, da ga navdušijo ženske, ko dobro lepo oblečene. Pozoren je na podrobnosti, njegova intuicija pa go vodi tudi pri odločitvah povezanih z delom in spoznavanjem novih. Dobro je podkovan o anatomiji ženskega telesa in nagnjena k divji domišlji. Njegova največja skrb je poskrbeti za tvoj orgazem – to mu predstavlja izredno sladek posel.

KAKO JIH OSVOJITI
Če želiš pokazati, da si utelešenje njihovega odličnega okusa in ljubezni do umetnosti, potem kupi gledališke vstopnice ali pa pojdita na koncert, ki naj sledi večerji v izbrani, elegantni restavraciji.

SEKS POLOŽAJ
Skoči do najbližje umetniške trgovine in kupi nekaj barve za telo. Prodajajo različne barve, nekatere pa so celo užitne! Združevanje Tehničine ljubezni do umetnosti in človeškega telesa, bo zelo izvirno in cenjeno. Po umetniški predigri začnita v tradicionalnem položaju, kjer je ženska na vrhu. Oprimi se spodnjega dela njenega hrbta (ki sodi med erogene cone pri Tehtnici), ona pa naj se nagne nazaj. Ko ujameta svoj ritem bodo napete in poskočne prsi moškemu nudile čudovit pogled … v tem položaju nihče ni na izgubi!

G TOČKA
Seks nikoli ne bo dolgočasen, če najdeš Tehničino šibko točko. Erogena cona je spodnji del hrta, ob stičišču zadnjice pa tudi obe strani trupa. Močna in globoka masaža teh področij v kombinaciji s poljubi, božanjem in rahlimi ugrizi jih bo popeljala do vrhunca!

ŠKORPIJON
Raziskovanje globočin in intenzivnost življenja

ŽENSKE
Škorpijonka ne tolerira moških, ki ne morejo zadovoljiti njenih zahtevnih standardov. Ljubezen je zanjo resna stvar in nihče je ne bi smel jemati zlahka, kar ne velja le za romantično plat. Od škorpijonke lahko pričakujemo, da bo tudi bodoče prijatelje premerila enako natančno učinkovito kot potencialnega ljubimca … nikakor ni lahka naloga, da postaneš član njenega ožjega kroga. Zaljubil se boš v njeno hipnotično naravo, ki te bo očarala. Ko bo izvedla svoj urok, bodo neučinkoviti vsi poskusi, da se mu izogneš. Je zelo trmasta in vztrajna, kadar se sreča z nasprotovanjem. Toda zakaj bi se ji uprl, saj svojega moškega obravnava kot kralja. Je ekstremistka, zato pri njej ni sivine, stvari obravnava le črno-belo. Biti moraš zelo odločen v svojih prepričanjih, če želiš, da bo stala za teboj, saj je sicer zelo zvesta in se pripravljena žrtvovati, za tiste, ki jih resnično ljubi. V propad pa jo vodi ljubosumje – če dobi občutek, da se je tvoj pogled drugod zadržal predolgo, lahko pričakuješ, da bo odreagirala kot da si jo resnično prevaral. Strastna zvestoba zanjo pomeni, da bo edini predmet tvojega čaščenja. Zelo je predana užitku, pozorna je do detajlov in rada eksperimentira. Vsak, ki si prisluži pot do njenega srca, je pozitivno presenečen … ne pravimo zastonj, da je najbolj seksapilno znamenje zodiaka.

MOŠKI
Če bi bila strast ekstremen šport, bi Škorpijon že imel zlato medaljo. biti zlate medalje. Tako kot ženska Škorpijonka, tudi moški nima ovir pri lovu na partnerko. Ima seveda obilo volje, fantastično domišljijo in izjemeno sposobnost koncentracije in odločanja, zato je uspešen tako na delovnem mestu kot v spalnici. Škorpijon je poosebljena karma – če si do njega prijazen/-a, bo marvo delal, da ti to povrne, če si neprijazen/-a pa bo maščevanje trikratno. V vsakem primeru je neizprosen v tem, da da nazaj tisto, kar prejme. je neizprosnega dati nazaj tisto, kar je prejel. Bodi modra pri tem, kaj mu storiš, saj usmiljenje in kompromisi pri njem nimajo čustvene veze. Obravnavati ga moraš kot najbolj skrajno znamenje zodiaka. Njegov spolni pristop je tako močan kot njegovo prizadevanje, da te osvoji. Agresiven sadist, bo sesal in grizel vsa prava mesta, pa tudi tista bolj nekonvencionalna. Na meniju je pogost in agresiven seks. Če si navajena grobo, lahko Škorpijon preseže tvoja pričakovanja.

KAKO JIH OSVOJITI
Škorpijon se z ljubljeno osebo rad zadržuje doma v zasebnosti. Tam imata veliko časa in prostora za stimulativen pogovor … od najljubših avtorjev, glasbenikov, do bolj resnih debat. Če ti je ljubše, da gresta ven, potem Škorpijona pelji na kosilo – pri tem znamenju ne moreš zgrešiti z morskimi jedmi.

SEKS POLOŽAJ
Seks v banji ali tuš kabini? Zakaj pa ne, to bodo zagotovo bonus točke. V banji naj ženska roke položi na tla, ti pa vanjo vstopi od zadaj ali od strani, če vama je ljubše. Ne pozabita na lubrikant, saj vodne dejavnosti delujejo izsušujoče.

G TOČKA
Škorpijon je najbolj seksualno znamenje zodiaka. Seks jim pomeni življenje in nič jim ni bolj všeč. Ker so strastni in intenzivni, se njihova erogena cona nahaja kar spolnih organov samih, pa tudi na hrbtu in spodnjem delu telesa, ki leži med genitalijami.

STRELEC
Samo-raziskovanje

 

ŽENSKE
Kozoroginja ima ogromno razsežnosti in dimenzij. Zelo rada tvega in raje zaupa svojim instinktom kot da bi sprejela nasvet drugega, kar jo lahko vodi v propad, saj njena intuicija ni tako fino uglašena, kot rada meni, da je. Navdušenje in veselje do življenja, jo prežemata v vseh vidikih, zato njen vsakdan nikoli ne mine v znamenju rutine. Vedno je pripravljena na izlet ali pohajkovanje na prostem, ki zagotavlja možnost za odličen pogovor … za takšne stvari težko najdeš tako razburljivo žensko kot je Strelka. Ne boji se pokazati svojih čustev, najtrdnejše odnose pa ima v sferi prijateljstva. Njen pogled na ljubezen je zelo praktičen, zato je nagnjena k površinskim odnosom. S pravo osebo ima lahko globlji odnos, vedar je zelo sebiča ljubimka … rada te privede do roba užitka, nato pa se ustavi.

MOŠKI
Večni romantični optimist za vsako dekle misli, da je tista prava. Idealno razmerje zanj je prijateljstvo z veliko seksa, vendar brez prave resnosti. Kar se njega tiče je seks zabavna aktivnost, ki se lahko deli med prijatelji. Zaradi tega ne more biti v razmerju z ljubosumno žensko. Ženska mora biti prilagodljivega in odprtega uma, kar se tiče spolnih zadev. Strelec je zanesljiv prijatelj, ki gov odkrito o svojih željah in pričakovanjih. Zeloradodaren tako pri zapravljanju kot tudi pri seksu. Hitrost je njova posebnost, zato ima raje seks na hitro kot pa dolge seanse ljubljenja. Všeč mu je če ženska eksperimentira in bo poskusil prav vse.

KAKO JIH OSVOJITI
Ljubijo zunanje dejavnosti ali karkoli povezanega z umetnostjo posebne izdelave. Oboje lahko skombiniraš z nakupom vstopnic za koncert na prostem.

SEKS POLOŽAJ
Jahanje je popolno, da lahko dosežeš boke in stegna, kar so pri Strelcu erogene cone. Območje vstopa je idealno za stimulacijo G-točke, prav tako njegove roke v tem položaju dosežejo klitoris.

G TOČKA
Ognjeni, strastni in nenavadni ljubimci, ki dosežejo orgazem ob stimulaciji predelov zadnjice in stegen. Znamenje, ki mu vlada Jupiter ima med erogenimi conami tudi notranji del stegen (ob genitalijah). Teh predelov se dotikaj z rokami in jezikom, kar je zeo intimno in erotično, da pripelješ Strelca/Strelko do vrhunca.

KOZOROG
Avtoriteta in dosežki

ŽENSKE
Zelo težko jo je prebrati in ugotoviti njene namene, zato pogosto lahko deluje zavrta in ravnodušna. Biti mora prepričana, da je to tista prava stvar, preden bo padla pod teboj. Ko pa je prepričana vate, boš imel zelo zvesto žensko. Kozorognija je sinonim za vse ali nič. Če bo ugotovila, da je naredila napako, ko te je izbrala za partnerja, boš kmalu ugotovil, da je bila napaka tvoja … Nikoli ne bo odpustila ali pozabila. Maščevanje je na njeni strani, za poračilne ukrepe pa nima čakalne dobe ali roka trajanja. Je divje neodvisna tudi kadar je v predanem odnosu, vendar tega ne jemlji osebno Ne jemljite to osebno. Rada sodeluje v predigri, vendar ne sme predolgo trajati. V postelji zna presenetiti – da se ne boš čudil, če bo od tebe zahtevala šeškanje!

MOŠKI
Kozorog je izjemno vztrajen. Prepričal te bo tako, da boš stvar videla iz njegovega zornega kota, nikoli pa te ne bo v nič silil. Rad se osredotoči na spolni akt, včasih še bolj kot na panerko, zato ima pogosto sloves, da je šovinist, a to ne drži … je zelo čuten in strasten, predvsem pa zvest, če ve, da si mu zavezana. Sovraži zapravljanje časa, zato te bo pzlr, če ga dražiš in se delaš sramežljivo. Je bolj domače sorte, raje preživlja dneve s svojo žensko za zaprtimi vrati, kot da bi klepetala na kakšni zabavi. Pričakuje stalno učenje na fizičnem nivoju in ne dopušča nobene lenobe. Je zelo intuitiven in ima občutek za tisto, kar je všeč, ne da bi ti bilo treba to povedati.

KAKO JIH OSVOJITI
So zelo družinsko usmerjeni. Cenijo redko vino in posebne izdaje knjig, vendar se marsikdo pritožuje nad njihovim okusom. Njegovo užitkarstvo je nekaj, kar lahko počne v krogu družine. Očaraj ga/jo s tem, da pripraviš doma narejeno sladico po kakšnem posebnem in nenavadnem receptu. Za zmenek bo odlično srečanje dveh parov ali v krogu družine … vsaj za prvega.

SEKS POLOŽAJ
Globoka penetracija in preplet teles – to je idealno za Kozoroge. Lahko začneta tako, da ima ženska noge na njegovih ramenih za globljo penetracijo, nato pa naj noge ovije vzdolž njegovega telesa in jih prekriža na mečih.

G TOČKA
Diskretni a strastni kozorogi, so radi ohranjeni v dobrem spominu, kar se tiče ljubezenskih izkušenj, zato bodo na partnerja naredili vtis. Njihova šibka točka so meča, zato masiraj to področje z odišavljenim olji, nato pa ga/jo nežno grizljaj in poljubljaj tudi na notranjem predelu kolen.

VODNAR
Raziskovanje skozi eksperimentiranje

ŽENSKE
Čeprav niso pretirano deviške, je ne smeš nikoli obravnavati kot ks za eno noč. Je neodločna in nenavadna, vendar ima svoj čar. Potrebuje partnerja, ki ji daje občutek ženskosti. Njena ljubezen ne pozna meja, zato pogosto išče partnerja, ki je druge rase, vere ali vsaj iz druge države. Ljubi lepe stvari, zato bo cenila tvoje telo, ki si ga prigaral v telovadnici. Nikoli ji ne pozabi vrniti komplimenta, saj jih obožuje! Zelo rada zapravlja, večinoma zase, saj meni, a si zasluži lepe stvari. Je zelo družabna in včasih igra moško vlogo tudi v spalnici. Predigra je jo bistvenega pomena, zato ker se počasi ogreje. Toda ko je vroča, bodi pripravljen! Poskusila bo vse in to s takšno spretnostjo, da se boš vprašal, ali je bilo res prvič … Raznolikost je njena specialiteta, saj je zelo inovativna. Raziskovanje, raziskovanje in še enkrat raziskovanje!

MOŠKI
Če se ne bosta povezala umsko, potem lahko kar pozabiš na povezovanje na fizični ravni. Ni ljubitelj tradicije in dominacije, zato ga ne moreš prikleniti ali zakleniti v škatlo. Ker je zelo neodvisen, ne bo spoštoval tvojih pravil, ampak svoja lastna. Če boš njegova izbranka, te bo prepričal z izvrstnimi komunikacijskimi veščinami in prijaznostjo. Predigra je pri njem obvezna, pričakuje tudi, da bosta poskusila prav vsak položaj. Ker rad eksperimentira in ljubi nenavadne stvari, ti z njim ne bo nikoli dolgčas.

KAKO JIH OSVOJITI
Bodi močen/a, opazen/-a in zanimiv/-a. Ko jih želiš ujeti, moraš znati provocirati in naredi tudi kaj nenavadnega, opaznega. Neobičajna razstava, na kateri začneš z dražljivim pogovorom bo super izbira.

SEKS POLOŽAJ
Meča so super občutljiva. Ženska naj leži na boku, moški pa naj se vije k njej tako da gledata. Eno koleno naj moški položi med njeni nogi, nato pa poskusita s penetracijo. Ženska naj zgornjo nogo iztegne, moški pa naj jo prime za boke.

G TOČKA
Elegantni in brezmejni užitkarji …idealno je da se z raznimi pripomočki igrata na področju nog in bokov: lahko jih žgečkaš s peresom, ljubkuješ, uporabiš celo ledene kocke. Karkoli ti narekuje domišljija!

RIBE
Mistiki in skrivnostneži

ŽENSKE
Ker so zelo intuitivne je nesmiselno, da pred njimi ohraniš fasado. Lahko in tudi bo videla skozi tebe! Je zelo simpatična in sramežljiva, vendar zelo dojemljiva. Koncept zapeljevanja, ki pripelje do manipulacije v njeno korist, je zagotovo izumila ženska v znamenju Ribe. Rada draži, a se bo ustalila s partnerjem, ob katerem se počuti varna, čeprav si na tiho želi nekoga, ki ima bolj agresivno naravo. Je seksualno svobodna in prilagodljiva: vprašaj jo in odgovor običajno pritrdilen! Rada igra igro vlog, saj je z navdušena, tako pa lahko okrepi svoje fantazije na raven broadwayske predstave. Luči, kamera in veliko akcije!

MOŠKI
Edina predvidljiva stvar, ki jo lahko rečemo o tem moškem je ta, da je zelo nepredvidljiv. V ljudeh vedno vidi najboljše, predvsem v teh, ki jih ljubi. Zelo je neodločen in bo pričakoval, da si tako prilagodljiva kot je tudi sam. Preveč hitro ga zanese drugam, da bi lahko rekli, da je zvestimi znamenji. Monogamija je pri njem pod vprašajem. Ne pravijo zastonj, da riba hitro zaplava v drug ribnik … Ko bo s boj, te bo zasipal z darili in vsemi finimi stvarmi, ki jih nudi življenje. Spolno je zelo avanturističen, rad ima sesanje prstov na nogah … Lahko bi rekli, da je v postelji mazohist.

KAKO JIH OSVOJITI
Ribam dovoli, da ti razlagajo o temah, s katerimi so dobro seznanjene. Radi očarajo z nenavadnimi, paranormalnimi stvarmi. Tudi če nisi vernik/-ca, bodi odprt/-a za duhovne razprave.

SEKS POLOŽAJ
Položaj žličke je za Ribe perfekten, saj dovoljuje nekaj občutljivega poljubljanja, a hkrati nudi varnost in globoko intimo. Prav tako je v tem položaju preprosto draženje klitorisa.

G TOČKA
Svobodne Ribe, včasih čutne in včasih ravno nasprotno … so neustavljivo privlačne za nasprotni spol. Šibka točka so stopala, zato imajo rade pedikuro, masažo stopal in ljubkovanje nožnih prstov. Zelo erotično se jim zdi, če njihova stopala polagaš povsod po svojem telesu.