Astrologija, Ljubezen

Kakšna ljubimka si glede na astrološko znamenje?

Saj poznate tisto, če v postelji ne štima, potem ne štima nikjer. Ja, spolnost je pomemben del življenja in če naše življenje na spolnem področju ni tako, kot si ga želimo, tudi drugje ne gre vse tako, kot bi moralo iti.

Vsako astrološko znamenje ima nekoliko drugačen odnos do posteljnih užitkov, vsakdo izmed nas je naklonjen nekoliko drugačnim spolnim praksam. Poglejmo, kaj je značilno za določena astrološka znamenja.

OVEN – ONA
Vedno in povsod za stvar

Spolnost ovnici zelo veliko pomeni, saj zna brez zadržkov in nepotrebnega sramu pri tem zelo uživati, zato tudi rada izkoristi vsako priložnost za telesno ljubezen. Ovnica izraža svojo seksualnost po eni strani zelo preprosto in prvinsko, saj ne potrebuje zapletenih postopkov in dolgih predpriprav, po drugi strani pa je zelo temperamentna in ne pozna zadržkov ter ovir.

BIK – ONA
Silno spolno poželenje

Spolna in čustvena energija sta za zelo erotično prebujeno bikico nujno povezani. Težko pristane v postelji z nekom, do katerega ne čuti ljubezni ali simpatije. V postelji je zelo zahtevna, zato je zadovoljna samo, kadar jo partner dobro obvladuje in ji zna nuditi kopico užitkov. Kot ljubimka je bikica sijajna in si jo lahko želijo najzahtevnejši moški.

DVOJČKA – ONA
Večna radovednica

Všeč so ji besedne igrice in spogledovanje. Dvojčico spolnost zanima bolj zaradi radovednosti kot iz samega poželenja. Da se ogreje, potrebuje nekaj časa. Uresničevanje spolnih fantazij jo bo razorožilo in le tako bo lahko uživala brez meja in zavor. Dvojčica zagotovo dobro premisli, s kom se bo spustila v seksualno avanturo, ko pa se odloči, je zelo čutna in poželjiva.

RAK – ONA
Enkrat nenasitna, drugič nezainteresirana

Spolnost rakice se bo razcvetela šele takrat, ko se bo s svojim partnerjem ujela na vseh področjih. Po eni strani se mora počutiti dovolj ljubljeno in občudovano, po drugi pa varno, da bos vojemu izbrancu tudi v postelji povsem zaupala. Rakica je enkrat nenasitna, drugič pa je povsem nezainteresirana za spolnost. Njena spolna domišljija je sicer velika in njene fantazije sodijo med najbolj nenavadne. Ko se povsem sprosti, hitro pozabi na vse zavore.

LEV – ONA
Zadovolji tudi najzahtevnejše moške

Za levinjo je seks ena najbolj izpopolnjenih oblik izražanja, zato se tudi sama vztrajno trudi, da je v erotičnem smislu vedno zadovolj(e)na. V sebi nosi veliko spolne moči, je vroča in strastna ter pravi magnet za spolno najzahtevnejše moške.

Vsako obotavljanje svojega izbranca jemlje kot žalitev, zato se ji je treba stoodstotno posvetiti. V postelji rada prevzame iniciativo.

DEVICA – ONA
Sprva nezaupljiva

Ker je že sama nekoliko nezaupljiva do svojih lastnih spolnih potreb in želja, rada analizira tudi svojega partnerja. Ker je pogosto preveč obremenjena, je želja po čistem užitku večkrat zanemarjena. Za vsako ceno želi tudi med spolnostjo obdržati nadzor, zato je večkrat nekoliko hladna. Devica potrebuje dolge priprave, veliko predigre in ogromno nežnosti, da se ogreje in pozabi na svoje strahove.

TEHTNICA – ONA
Nekje na sredini

Tehtnica se v prvi vrsti v partnerskem odosu trudi vzpostaviti harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica, improvizacija ali nered jo v trenutku vržejo iz tira. Zanjo je zelo pomembno okolje, kjer se s partnerjem ljubita: potrebuje pravo svetlobo, prijetne dišave, glasbeno kuliso …Sicer pa se je pri seksu zelo pripravljena potruditi za svojega partnerja in oba pripeljati do vrhunca.

ŠKORPIJON – ONA
Prava umetnica seksa

Skorajda ni okoliščin, ki jih ne bi hotela izkoristiti za svoje užitke, kar pa še ne pomeni, da bo zadovoljna z vsakomer in za vsako ceno. Nasprotno, tako kot je strastna in predana seksu, tako je tudi zahtevna. Avanture je navadno niti ne zanimajo, saj išče absolutno ljubezen. Rada eksperimentira in se nikoli ne naveliča.

STRELEC – ONA
Divje in strastno ali sploh ne

Zaradi njenega naravnega in spontanega odnosa do seksa je v nevarnosti, da jo tradicionalisti lahko označijo za možačo ali celo nasprotno, za zadrto tercialko, a bolj napačno to ne bi moglo biti. Edino, kar bi se dalo očitati spolno zelo prebujeni strelki, je, da se nikoli ne zadovolji z mlačnim ali rutinskim seksom. Vedno poskrbi za to, da je divje in strastno – sicer je bolje, da do tovrstnih užitkov sploh ne pride.

KOZOROG – ONA
Telesno seksualna, po duši pa ne

Kozoroginja išče partnerja, ki bo z njo zelo nežen, potrpežljiv in ljubeč. Počutiti se mora sprejeto in oboževano, da se sploh lahko izrazi njen močni erotični naboj. Ko se to zgodi, jo zelo rado zanese v erotične eksperimente. Če ji to ne uspe, se rada zapre vase in ji sploh ni veliko do posteljnih užitkov.

VODNAR – ONA
Obožujejo perverznost

Vodnarka hoče tudi pri seksu ohraniti intelektualno raven in vodilni položaj, zato pri njej ogrevanje traja nekoliko dlje časa. Toda ko je končno razvneta, rada eksperimentira in je nagnjena celo k perverznostim. Zaradi svoje želje po izvirnosti in preizkušanju neznanega rada izziva. Vodnarka spolno ni toliko zahtevna, kot je prilagodljiva.

RIBI – ONA
Seksajo šepetaje in nežno

V prvi vrsti pri ribah prevladujeta romantika in čustvenost. Vulgarnosti in rutine ne marajo. Ribe so zelo pozorne na energijo, ki kroži med partnerjema, so zelo duhovne, zato spolnosti včasih sploh ne potrebujejo, da se lahko s svojim partnerjem povsem zbližajo. V postelji rade šepetajo in se dotikajo najbolj intimnih predelov z veliko nežnostjo.