Ljubezen

Skrivni ritual in afirmacija za priklic energij ljubezni

Ahhh ljubezen, kaj bi govorili. Energija, ki si jo vsi želimo v svojih življenjih ampak malokdo pozna njen resnični pomen. Značilnost teh energij je podobna kot energij sreče. Okoli nas so prisotne ogromno časa ampak naš um jim namenoma blokira. Zakaj? Ker nas je vse preveč podleglo drugim energijam, manj pozitivnim energijam. Sama jih rada poimenujem kar energijam strahu. Zaradi njih nas je strah ljubiti – v prvi vrsti sami sebe. In to dragi moji je prvi korak k temu, da v življenje prikličemo energije iskrene ljubezni.

Danes zato objavljam moj skrivni ritual. Njegov namen ni ujeti ali zajeti nekoga drugega ampak ravno nasprotno. Naučiti se ljubiti samega sebe in s tem priklicati druge, ki nas bodo vredni. Ne morem, da boste z rednim izvajanjem rituala priklicali ljubezen, ki vam ta trenutek skače po mislih – zagotovim pa lahko, da boste to kar boste z rednim izvajanjem rituala dobili veliko, veliko boljše.

Preden nadaljujemo pa še kratka opozorila. Če se najdeš v njih ti lahko že sedaj povem, da je ritual zate brez pomena. Zato jih skrbno preberi.

1. Z ritualom in afirmacijo ne morete nekoga začarati, da vas bo ljubil ali se vrnil k vam. Čarobni ljubezenski napoj ne obstaja – četudi bi takšna prisiljena ljubezen ni vredna niti počenega groša. Če iščeš način kako uloviti staro ljubezen lahko preskočiš. Ritual je namenjen tebi in samo tebi!

2. Ritual zahteva določen čas in dolečno število ponovitev. Koliko in kako dolgo je odvisno od vas samih. Včasih osebe dojamejo bistvo samega postopka že v nekaj dneh. Spet drugič traja nekaj let, nekateri pa so na žalost preveč ujeti v svojih strahovih in se nikoli ne naučijo ljubiti samih sebe.

Sedaj, ko se razumemo, pa naprej na ritual.

Za ritual bomo tokrat potrebovali naslednje stvari:

  • Majhno ogledalo (lahko tudi veliko)
  • Svečo (kot vedno :*)
  • Majhen listek papirja, ki ga boš nosila s seboj in svinčnik
  • Dodatek: Vsi, ki imate v lasti enega izmed mojih kristalov ljubezni Roževec ga imejte v času izvajanja rituala in v naslednjih dneh s seboj. Kristalček lahko vidiš tukaj in tukaj . Če kristalčka nimaš – nič hudega. Tudi brez njega bo ritual deloval. Kristal pred samim ritualom operite pod tekočo vodo in obrišite, da ga očistite.

Sedaj pa k samemu ritualu. Potrebovala boš čas, ko se boš počutila samozavestno in zadovoljno. To je zelo pomembno. Večer ko boš izvedla ritua mora biti pozitiven. Poišči si prijeten kotiček, nekje kjer se dobro počutiš in boš sama. S seboj imej stvari, ki sem jih prej zapisala. Sedaj pa ugasni luči in prižgi svečko. Ogledalo postavi predse da se vidiš v soju svečke. Na listek papirja zapiši naslednje besede: “Rada se imam. Cenim se. Ljubim se. Sem sposobna in sem nekaj posebnega. Sprejemam se takšno kakršna sem in na celem svetu ni nikogar, ki bi bil tak kot sem jaz. Rada se imam. Cenim se. Ljubim se.” Sedaj pa te besede na glas ponovi 5x. Med vsakim stavkom naredi premor in se poglej v ogledalo. Ogledalo je namreč portal med našim in energetskim svetom. Preko njega boš privabila energije ljubezni. Zato je tudi pomembno, da si v tem času pozitivna. Zelo pomembno. Po zadnji ponovitvi takoj upihni svečko in ne glej več v ogledalo. Listek čez noč pusti poleg ogledala. Zjutraj lahko stvari pospraviš – obdrži samo listek in ga imej pri sebi točno 37 dni.

Po 37 dneh sta možna dva koraka:

1. Korak – Izvedi v primeru, da ne pride do izboljšanja

Z istim listkom ponovi ritual. In čez 37 dni se ponovno vrni na začetek. Če ni izboljšanja je ponovno na vrsti ponovitev. Po 3x ponovitvah samega rituala listek zažgi in počakaj vsaj 1 mesec pred ponovnim postopkom.

2. Korak – Izvedi v primeru, da je tvoje življenje prišla ljubezen

Ponovno prižgi svečko in pripravi ogledalo, ki si ga uporabila prvič. Energije vstopajo skozi ista vrata. Na glas preberi listek. Nato se iskreno in na glas zahvali energijam in univerzumu, ki so ti omogočile spremembo. Nato listek zažgi in ugasni svečko.

Kot dodatek danes dodajam še “molitev” za ljubezen do samih sebe. Če jo boste vsak dan prebrali zjutraj in zvečer boste v svoje življenje priklicali ljubezen veliko hitreje.

Molitev ljubezni

Danes sprejemam samo sebe, takšno kakršna sem, ne da bi kakorkoli razsojala o sebi. Svoj um sprejemam takšen, kakršen je, z vsemi njegovimi čustvi, sanjami in upi. Sprejemam svojo osebnost in svoj edinstveni način življenja.

Svoje telo sprejemam natanko takšno, kakršno je, z vso njegovo lepoto in popolnostjo. Ljubezen, ki jo čutim do sebe, je tako močna, da se nikoli več ne bom zavračala in škodila svoji sreči, svobodi in ljubezni.

Vsako moje dejanje, vsak moj odziv, vsaka moja misel in moj sleherni gib je zasnovan na ljubezni. Moja ljubezen raste in raste; vse moje življenje je prenovljeno v duhu ljubezni. V mojem življenju sta prisotni ljubezen in radost, ki sta tako močni, da zlomita vse laži, v katere so me prepričali drugi. Vem, da sem dovolj dobra, dovolj močna in dovolj pametna ter vredna vse ljubezni tega sveta.

Moja ljubezen do same sebe je tako močna, da živim po meri same sebe. Samo sebe ljubim in sprejemam popolno odgovornost za svoja dejanja. Vse, kar naredim, naredim z močjo ljubezni, ki prežema vsak delček mojega telesa.